کشت علوفه سبز در زمینهای کشاورزی شهرستان خنج آغاز شد.
وی افزود: یکی از مشکلات عمده دامداران در شرایط خشکسالی، کمبود علوفه و خوراک برای رفع احتیاجات نگهداری دام است و برای مرتفع شدن این مشکل از علوفه سبزجو (قصیل) برای تامین بخشی از خوراک دام استفاده میشود.
علی پور بیان کرد: علاوه بر بهره وری از منابع آب و خاک؛ خوش خوراکی، قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام بالا و مواد خشبی کم از مزایای این علوفهتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی میشود از هر هکتار ۳۰ تن علوفه سبز برداشت شود و به صورت چرای مستقیم مورد تعلیف دام سبک دامداران قرار میگیرد.