نشست صمیمانه نمایندگان شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه تولید تجهیزات کمک توانبخشی با رییس سازمان بهزیستی کشور در ستاد بهزیستی برگزار شد.
وی با اشاره به لزوم برگزاری مستمر جلساتی از این دست؛ گفت: همافزایی در این جلسات به ایجاد سبک زندگی سالم، حرفهای، امیدآفرین و آگاهی بخش کمک میکند و حال خوب را ایجاد میکند و با آگاهی بخشی بهزیستی یا شرکتها براساس خلاقیت خودشان، در مسیری قدم گذاشته اند که با ارتقای سطوح دانشی کشور در حوزه توانبخشی به قطع یا کاهش وابستگی کشور در این زمینه، کمک میکند.
رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تأکید رییسجمهور بر خودکفایی در ساخت محصولات و تجهیزات موردنیاز حوزه توانبخشی کشور اظهار امیدواری کرد این جلسه مقدمه و سرآغازی برای انجام یک هدفگذاری اساسی باشد تا بتوانیم علیرغم همه محدودیتهای حوزه اداری و ارتباط دستگاههای اداری و بخش خصوصی؛ با امتیازاتی که از دولت در این زمینه دریافت میکنیم و کارهایی که شما در بخش خصوصی انجام میدهید؛ به شکل موثر به ترویج حال خوب بپردازیم.
در ادامه این جلسه نمایندگان شرکتهای دانش بنیان به معرفی محصولات تولیدی و همچنین طرح درخواستها و پیشنهادات خود از دولت و سازمان بهزیستی به منظور حمایت از تولید این محصولات پرداختند که عمدهترین درخواست این شرکتها، حمایتهای مادی درقالب تضمین خرید انبوه تجهیزات تولیدی به منظور بازگشت سرمایه بود.
نمایندگان بانکها و نهادهای دولتی حاضر در این نشست درخصوص همکاری با این شرکتها با دراختیار گذاشتن تسهیلات و استقبال از نوآوریها و پیشنهادات آنان برای ارائه در لایحه بودجه سال آینده و قانون احکام داِئمی قول مساعد دادند.
رییس سازمان بهزیستی کشور درخصوص لزوم ممیزی کیفیت تجهیزات تولید شده باهمکاری گروههای دانشبنیان با تشکیل یک میز مشترک؛ متشکل از کاربران دارای معلولیت در گروههای مختلف تاکید کرد و گفت: تصمیمگیری درخصوص تولید انبوه محصولات پس از سنجش میزان رضایت از کاربری تجهیزات و همچنین ارائه راهکارهایی برای بهبود عملکرد آنها، ازطرف افراد دارای معلولیت میتواند با تشکیل یک میز مشترک ممیزی، اتفاق بیفتد که پیگیر تشکیل این میز هستیم.
وی همچنین از شرکتهای دانش بنیان خواست تا با پیشنهادات ویژه خود درخصوص طرح پردیس توانمندسازی و مهارت ویژه افراد دارای معلولیت و همچنین طراحی برنامههای موردنیاز سازمان بهزیستی، با این سازمان همکاری داشته باشند.