مدیر کل زندانهای خراسان جنوبی گفت: هم اکنون بیش از یک هزارو ۳۰۰ مددجو در زندانهای استان و خارج از زندان مشغول به کار هستند.
داشتن مهارت در فرد زندانی ضمن ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال، میتواند باعث تقویت شخصیت و توجه به استعدادها و تواناییهای درونی و فردی وی شده و زمینه ایجاد جایگاه و منزلت اجتماعی و بازسازی شخصیت افراد زندانی را فراهم کند که همین امر به عنوان مهمترین عامل در پیشگیری از وقوع جرم نیز تلقی خواهد شد.
مدیر کل زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به جمعیت کیفری استان خراسان جنوبی گفت: درحال حاضر ۲ هزار و ۷۴۶ نفر محکوم واجد شرایط حاضر به خواب در زندانهای استان وجود دارد.
علی عبدی درباره اشتغال به کار زندانیان استان نیز گفت: در حال حاضر یک هزارو ۲۱۰ آقا و ۱۵۱ خانم که در مجموع یک هزارو ۳۶۱ نفر هستند در زندانهای استان و خارج از آن مشغول به کار هستند.
عبدی در مورد اشتغال کارگاهی زندانیان استان خراسان جنوبی گفت: مددجویان استان در مشاغلی مانند خیاطی، صنایع چوب، معرق کاری، تسبیح سازی، آشپزخانه، نانوایی، جوشکاری، حکاکی روی پوست تخم شتر مرغ، خدمات خودرویی، آرایشگاه، فروشگاه، تراش سنگ، قالیبافی، حوله بافی، گلخانه، مزرعه شتر مرغ، مزارع و مجتمعهای کشاورزی و دامپروری و … مشعول به کار هستند.
وی در مورد اشتغال اعزام به کار مددجویان استان گفت: در این مورد نیز اعزام زندانیان رای باز جهت اشتغال از طریق انعقاد قرارداد با بنیاد تعاون در بخشهای خصوصی و دولتی به صورت انفرادی و گروهی وجود دارد.
عبدی در مورد اشتغال نشسته زندانیان استان خراسان جنوبی افزود: در بخش اشتعال نشسته افرادی در داخل اندرزگاهها به صورت خوداشتغالی مشغول فعالیت بوده و به حرفههایی از قبیل شال بافی، منجوق دوزی، تسبیح سازی و … اشتغال دارند.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی در مورد حقوق و دستمزد مددجویان شاغل استان گفت: مطابق بخشنامه و دستورالعمل حداقل حقوق و دستمزد مددجویان به عنوان کارگر ساده در قبال یک روز ۸۳ هزارو ۶۰۰تومان در قبال یک روز کار و به طور میانگین ۹۶۰ هزار تومان برای به طور ماهیانه است.
وی همچنین در مورد حداکثر حقوق ماهیانه زندانیان مشغول به کار (کارگران ماهر) گفت: حداکثر حقوق ماهیانه برای کارگران ماهر زندانهای استان در حدود ۶ میلیون تومان است.