مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان بالاترین سنی که میتوان اهدای قلب را انجام داد ۵۵ سال اعلام کرد.
نجفی زاده متذکرشد: بر خلاف تبلیغات کاذبی که میشود به هیچ عنوان یک فرد زنده نمیتواند قلب خود را اهدا کند و اهدای قلب از فرد مرده و یا کسی که ایست قلبی کرده با کیفیت پایینی است و بهترین حالت اهدا، از فردِ دچار مرگ مغزی است.
وی همکاری به موقع خانواده فرد مبتلا به مرگ مغزی را در اهدای عضو بسیار موثر دانست و تأکید کرد: اگر تبلیغات منفی انجام نشده باشد و مرگ مغزی با کما اشتباه گرفته نشود خانواده بیمار میتواند به موقع تصمیم بگیرد و زندگی بخش بیماران نیازمند به پیوند باشد.
مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان بالاترین سنی که میتوان اهدای قلب را انجام داد ۵۵ سال اعلام کرد و در عین حال متذکر شد: اهدای قلب جدا از مسئله سن، بستگی به وضعیت قلب و شرایط زندگی فرد بیمار نیز دارد.
نجفی زاده با بیان اینکه رضایت خانوادهها از اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی از ۵ درصد به ۷۰ درصد رسیده گفت: اگر برای هر یک از ما چنین اتفاقی بیفتد و رضایت خود را از قبل اعلام نکرده باشیم احتمال رضایت خانواده ۴۸ درصد است، اما اگر کارت اهدای عضو گرفته باشیم و رضایت خود را هم به خانواده اعلام کرده باشیم در صورت مرگ مغزی، اهدای عضو قطعی است.
مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان یادآورشد: افرادی که علاقمند به اهدای عضو پس از مرگ مغزی هستند میتوانند کد ملی خود را به شماره ۳۴۳۲ پیامک کنند و کارت عضو خود را بگیرند.