برگزاری نشست هم اندیشی هوش مصنوعی و کاربرد آن در مباحث مرتبط با امنیت غذا و تغذیه
نشست هم اندیشی هوش مصنوعی و کاربرد آن در مباحث مرتبط با امنیت غذا و تغذیه برگزار و پیرامون راهکارهای بهره گیری مناسب از هوش مصنوعی در حوزه غذا و تغذیه بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر سیدمحمدعلی نوری، مدیر غذا معاونت غذا و دارو اهواز و عضو هیات علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ میلادی، امنیت غذایی با استفاده از هوش مصنوعی تامین خواهد شد، گفت: پیش بینی میشود در آینده درصورت عدم بهره گیری از هوش مصنوعی در صنعت غذا و تغذیه؛ کشورها دچار فقر غذایی خواهند شد.
وی به فواید کاربرد هوش مصنوعی در حوزه امنیت غذا و تغذیه پرداخت و عنوان کرد: در دنیا بخش قابل توجهی از مواد غذایی به علت فاسد شدن، از بین میرود که هوش مصنوعی میتواند این فساد را در مرحله نگهداری، توزیع و پخش مواد غذایی تا حد زیادی کاهش دهد. در ایران نیز با بهره گیری از هوش مصنوعی، میتوان هزینهها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
دکتر نوری با اشاره به هزینههای بالای پایش مواد غذایی، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از هوش مصنوعی میتوان نمونههای بیشتری را در زمان کمتری پایش کرد که موجب کاهش قابل توجه هزینهها در زمینه پایش مواد غذایی خواهد شد.
وی از پردازش تصاویر برای تعیین مواد مغذی از جمله ویتامینها و املاح در مواد غذایی؛ چاپگرهای سه بعدی با بهره گیری از اطلاعات سلامتی و بیماری افراد برای پیشنهاد نیازهای تغذیهای برای آنها، اینترنت اشیا و کمک آن در تشخیص فساد و یا سلامت مواد غذایی در محلهای نگهداری و توزیع و نیز انجام مداخلات تغذیهای با توجه به اطلاعات سلامتی افراد از طریق بهره گیری از هوش مصنوعی، به عنوان کاربردهای دیگر هوش مصنوعی در حوزه غذایی یاد کرد و گفت: کشور ما برای ایجاد امنیت در غذا و تغذیه، در آینده ناگزیر به بهره برداری از هوش مصنوعی است.