صبح امروز اتوبوس حامل کارمندان گمرک در مزار شریف مرکز استان بلخ در شمال افغانستان هدف انفجار قرار گرفت که ۸کشته و ۱۰ زخمی به جا گذاشت .
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از کابل، براساس گزارش ها در انفجاری که صبح امروز در مزار شریف مرکز استان بلخ در شمال افغانستان روی داد، گفته می شود اتوبوس حامل کارمندان گمرک مرزی حیرتان در چهارراهی سیدآباد هدف قرار گرفته است.
آصف وزیری سخنگوی فرماندهی امنیتی طالبان در استان بلخ اعلام کرد : اتوبوس حامل کارمندان شرکت نفت حیرتان در ناحیه سوم امنیتی شهر مزارشریف مرکز استان بلخ هدف انفجار مین کنارخیابان قرارگرفت که براثر آن پنج نفرکشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
وی افزود: این آمار اولیه است و احتمال می رود شمارتلفات این انفجار افزایش یابد.
از سوی دیگر منابع بیمارستانی در شهر مزارشریف شمار تلفات و مجروحان این انفجار را هجده نفر اعلام کرده اند .
به گفته منابع بیمارستانی در این انفجار هشت نفر جان باختند و ده نفر دیگر زخمی شدند .
گفته می شود اتوبوسی که هدف انفجارقرارگرفت حدود چهل سرنشین داشت، هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است.
درهمین رابطه شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: بر اثر انفجار یک بمب در شهر مزارشریف افغانستان، شش نفر کشته و 13 نفر زخمی شدند.