معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: پایان نامههای فناورانه و مطابق با نیاز صنعت از حمایتهای مالی بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: امسال از ۴ استاد پیشکسوت، ۷ پژوهشگر برجسته، ده پژوهشگر نمونه، هفت پژوهشگر جوان نمونه،۶ رساله نمونه، چهار پایان نامه نمونه، یک کارشناس اجرایی نمونه، دو پژوهشگر در حوزه علوم پزشکی، یک آزمایشگاه نمونه، دو کتابخانه نمونه، دو کارفرما نمونه و به طور کلی از ۴۷ محقق و پژوهشگر برتر در دانشگاه تهران در روز برگزاری جشنواره (۲۱ آذر) تقدیر میشود.
فکور بیان کرد: با توجه به شعار سال، شعار امسال هفته پژوهش دانشگاه کارآفرین و مسئولیتپذیری اجتماعی است و امسال مانند سال گذشته بحث اشتغال بعنوان رویکرد ما به طور عمیق و اصیل مطرح میشود.
وی در ادامه درباره رونمایی از طرحهای فناورانه در نمایشگاه هفته پژوهش گفت: اگر طرح قابلیت تجاری سازی داشته باشد با توجه به نیازسنجی که از قبل برای بحث صنعت و نیاز جامعه شکل گرفته رونمایی میشود.
فکور درباره حمایت از طرحهای پژوهش منطبق با نیاز صنعت، تاکید کرد: پایان نامههایی که پژوهشی و فناورانه هستند به صورت ضرایب مالی تا ۱۰ درصد حمایت مالی میشوند. البته فرآیند پذیرش این افراد در پارکهای علم و فناوری هم تصویب میشود و از مزایای یک شرکت دانشبنیان نیز بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه اولین سازمان توسعه سرمایه گذاری در دانشگاه تهران تاسیس و راه اندازی شده است، گفت: هم اکنون دو طرح در این سیستم توسعه سرمایهگذاری قرار گرفتند و امیدواریم در سالهای آینده موانع برطرف و این امر توسعه یابد.