معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک: حدود ۴۵ درصد از انتقالهای جنین در کلینیک ناباروری دانشگاه، مثبت و منجر به بارداری میشود که آمار بسیار خوبی است.
دکتر رضا شجاعی افزود: در این زمینه خانم دکتر نجدی (فوق تخصص ناباروری و نازایی) با کلینیک قوام زادهی دانشگاه علوم پزشکی همکاری میکنند.
او تأکید کرد: از زمان مراجعهی زوجین بسته به آقا یا خانم بودن (خانمها حدود ۲ ماه) و آقایان کمتر از ۱ ماه، زمان متغیر است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: در بخش ivf این کلینیک، دو بخش آزمایشگاهی جنین شناسی و اسپرم فعالیت دارند که عمل لقاح را انجام و بعد از تشکیل جنین به شکل سلولی در رحم مادر کاشته میشود.
شجاعی خاطرنشان کرد: بعد از ویزیت بیمار، عمل اخذ تخمک انجام و بعد از بستری بیمار در اطاق عمل و سپری کردن بیهوشی مختصر، در آزمایشگاه جنین شناسی برده شده و تخمکها از مایع جدا و بعد از آماده سازی با اسپرمی که قبلا در آزمایشگاه آنرولوژی آماده شده، لقاح داده شده و به مدت ۳ روز کشت میشود و بنا به شرایط خانم و تشخیص پزشک به صورت انجماد درآمده و به رحم مادر تزریق میشود.
او خاطرنشان کرد: به روزترین دستگاههای جنین شناسی در این مرکز استفاده میگردد و انجام عملیات مداوا را با کیفیتتر میکند.
وی یادآور شد: تکنیکهای تشخیص سلامت اسپرم مانند شکست DNA اسپرم و بررسی کیفیت آن، در آزمایشگاههای ذکر شده انجام میگردد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: کلیه خدمات ناباروری به مردم و زوجین گرامی با بالاترین کیفیت و با تعرفههای دولتی انجام میگردد تا تمام اقشار جامعه بخصوص اقشار کم درآمد جامعه نیز بتوانند از این نوع خدمات بهرهمند و با لطف پروردگار صاحب فرزند شوند.
شجاعی تصریح کرد: بیماران باید توجه داشته باشند قبل از مراجعه به این مرکز نباید سیگار، قلیان، مواد روانگردان و دخانیات مصرف کرده باشند و ۲ الی ۳ روز از رابطهشان گذشته باشد.
او در انتها با اشاره به اینکه ۳ روز در هفته اعمال جراحی ناباروری در این مرکز انجام میشود، افزود: به خاطر پوشش دهی به همهی زوجین نابارور، دانشگاه علوم پزشکی اراک به کسانی که از امکانات مالی کمتری برخوردارند وام کم بهره اعطاء میکند و این عزیزان میتوانند بعد از مراجعه به دانشگاه و اخذ مدارک به بانک مراجعه و وام خود را برای شروع مداوا و برداشتن اولین قدم برای فرزنددار شدن بردارند.