عشایر سربازان واقعی اقتصاد مقاومتی هستند و با تمام توان برای رفع مشکلات این قشر تلاش خواهد شد.
سیدضیاءالدین حزنی هدف از برگزاری چنین مراسمی را آشنایی مسئولان با مشکلات عشایر در حوزههای منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، بانکها و بخش قضایی ذکر کرد و گفت: در چنین همایشهایی حتی اگر یکی از مشکلات عشایر کشور حل شود، کاری ارزشمند و بزرگ است.
وی خاطرنشان کرد: با برگزاری همایشهای تجلیل از شبانان، عشایر و گلهداران که سربازان اقتصاد مقاومتی هستند، ضمن ایجاد امنیت پایدار در مناطق صعبالعبور، مناطق مرزی و حساس کشور بخشی از اهداف اقتصاد مقاومتی با روشهای نو مطرح و حل شده و ارتباط و تعامل این قشر با سازمانها و ادارات تقویت میشود.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه جهاد سازندگی سپاه تحرک، شکوفایی و ایجاد نشاط در مناطق عشایری کشور، گسترش فرهنگ محرومیتزدایی، محرومنوازی، محروم دوستی، نمایش کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در مناطق عشایری، اشتغالزایی و تشویق مسئولان به توجه به عشایر را از برنامههای اولویتدار قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه ذکر کرد.
سردار حزنی همچنین تامین ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد از صنایع دستی کشور توسط عشایر را از دستاوردهای آنها ذکر کرد و گفت: این آمار خیلی ارزشمند است و در سایه حمایت مسئولان آمارها افزایش خواهد یافت.
وی در ادامه تقدیم ۱۱ هزار و ۵۰۰ شهید توسط عشایر کشور به نظام مقدس جمهوری اسلامی را سند افتخاری برای این قشر عنوان کرد و با ضمن تاکید بر لزوم تشکیل شورای عشایری مرکز و شهرستانهای استان اردبیل گفت: مسئولان وظیفه حل مشکلات عشایر را دارند و مصوبات چنین جلساتی باید بصور مستمر رصد، پیگیری و حل شود.