معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند رتبهبندی ۶۵ کارخانه تولید مواد غذایی و بهداشتی استان با هدف تأمین سلامت در حال انجام است.
قصری گفت: در این طرح کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی از درجه A تا D طبقهبندی میشوند و کارخانههایی که با توجه به امتیاز بدست آمده، در رتبه بندی درجه A قرار گیرند، به دلیل برخورداری از آزمایشگاه و کارشناسان کنترل کیفی زبده، نیاز به نظارت محدودتری دارند.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی که در درجه D قرار گیرند و امتیاز پایین تری کسب کنند، نظارت در مورد آنها تشدید میشود و حتی مجوز کار و فعالیت آنها مورد بررسی مجدد قرار میگیرد.
قصری افزود: در این رتبه بندی مسایلی از قبیل الزامات ساختمانی و تجهیزاتی، تسهیلات و تاسیسات بهداشتی، مجهز و به روز بودن تجهیزات آزمایشگاهی، دستورالعملها و روشهای اجرایی، ثبت نتایج ارزیابی و بازرسیهای مسئول کنترل فنی و روشهای فرآیندی مورد توجه قرار میگیرد.