جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از الزامی شدن نصب حفاظ ایمنی در کامیونها از اول دی ماه خبر داد.
وی با بیان اینکه این موضوع در کمیسیون ایمنی راهها نیز به تصویب رسیده است، افزود: کامیونهای مذکور باید از یک حفاظ ایمنی استفاده کنند که در صورت وقوع تصادف از هدایت خودروی سواری به زیر کامیون جلوگیری شود.
جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره اینکه چه تعداد کامیون باید حفاظ ایمنی را نصب کنند، گفت: برآوردها نشان میدهد که از مجموع حدود ۴۰۰ هزار دستگاه کامیونی که در کشور وجود دارد تقریباً ۱۸۰ هزار دستگاه نیاز به نصب حفاظ ایمنی دارد که این موضوع از چندین ماه قبل به آنان اعلام شده است.
سردار سید تیمور حسینی درباره اینکه طرح کنترل حفاظ ایمنی کامیونها چگونه اجرا میشود، نیز گفت: حدود سه ماه است که در مقابل پاسگاههای پلیس راه این موضوع مرتبا به رانندگان کامیونها اطلاعرسانی میشود و اعلام کردیم که این طرح از ابتدای دی ماه اجرا شده و نصب حفاظ ایمنی بر روی کامیونها با شرایط گفته شده، کنترل خواهد شد.
حسینی با بیان اینکه در اجرای این طرح لازم است که سایر دستگاههای مسئول نیز هماهنگیها و همراهیهای لازم را داشته باشند، اظهارکرد: به عنوان مثال وزارت صمت باید مراکز مجاز نصب حفاظ ایمنی را تعیین و معرفی کند. همچنین لازم است دیگر دستگاهها نیز هرچه زودتر هماهنگیها و اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.
جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با تاکید بر اینکه اجرای این طرح در کاهش صدمات و تلفات ناشی از تصادفات موثر است، گفت: ماموران پلیس راهور این کامیونها را رصد میکنند.
وی درباره نبود شرط دارا بودن حفاظ ایمنی در جدول جرائم و تخلفات رانندگی نیز گفت: این موضوعی است که در جدول جرایم موجود نیست و در چنین مواردی پلیس از طریق وزارت کشور درخواست میکند که مبلغ و کد جریمه تصویب و تعریف شود که در خصوص نصب حفاظ ایمنی کامیونها نیز مکاتبات و مراحل قانونی در جریان است و تصمیمات بعدی اطلاع رسانی خواهد شد و در صورت تصویب کد و مبلغ جریمه، حتما کامیونهای فاقد این حفاظ جریمه خواهند شد.