مدیرکل زندانهای فارس گفت: در حال حاضر تعداد ۸۰۰ نفر از زندانیان استان با پابند الکترونیک تحت مراقبت مرکز کنترل و نظارت الکترونیکی قرار دارند.
مدیرکل زندانهای فارس افزود: این افزایش در استفاده از پابند الکترونیک در اجرای سند تحول قضایی و اولویتهای ابلاغی سازمان زندانهای کشور مبنی بر ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری، با تعامل مؤثر مراجع قضایی استان محقق شده است.
وی اضافه کرد: محکومان حائز شرایط قانونی با استفاده از پابند الکترونیک در محدوده مشخص، خارج از زندان، دوران حبس خود را سپری میکنند.
مدیرکل زندانهای فارس اظهار کرد: هدف از اجرای ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی، ارتقای خدمات زندانبانی در بستر فناوریهای نوین بر اساس شاخصهای سند تحول قضایی است که به طور قطع استفاده از این ظرفیتها نقش ویژهای در باز اجتماعی کردن زندانی و حمایت از خانواده وی دارد.
بیشتر بخوانید: افزایش ۱۹۴ درصدی استفاده از پابند الکترونیکی در استان هرمزگان
ابراهیمی ادامه داد: از مهمترین مزایای استفاده از مراقبت الکترونیکی برای افراد واجد شرایط، ارتقای شاخصها و مؤلفههای مرتبط با حقوق شهروندی شامل حضور زندانی در محیط خانواده، پیشگیری از هم نشینی با زندانیان سابقه دار در محیط زندان، کاهش هزینههای دولتی و امکان ادامه کار و فعالیتهای اجتماعی در برخی موارد میباشد.
در راستای ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان و در اجرای آیین نامه اجرایی مراقبت الکترونیک (مصوب ۱۳۹۷) در حال حاضر تعداد ۸۰۰ نفر از زندانیان استان با پابند الکترونیکی تحت مراقبت مرکز کنترل و نظارت الکترونیکی قرار دارند؛ این رقم تا پایان سال جاری به هزار نفر افزایش خواهد یافت.