الگوی کشت، کشاورزی براساس منابع موجود و توجه به نیاز بازار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ بر اساس آن، مشخص میشود که کدام محصول در کجا و به چه میزان تولید شود.
این برنامه، اواسط دهه هشتاد با محتوای تولید محصولات اساسی با حفظ منابع آبی، خاکی و محیط زیست تدوین شد.
در این برنامه برای استان گلستان؛ کشت گندم، جو، پنبه، کلزا، سویا و آفتابگردان توصیه شده است.
در استان گلستان با ۶۵۰هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، سالانه حدود ۵و نیم میلیون تُن انواع محصول (حدود ۱۰درصد از نیاز کشور) تولید میشود.