واکسن کرونا همچنان در مراکز بهداشتی مازندران، تزریق میشود.
دکتر بابایی افزود: در مراکز بهداشتی، انواع واکسنها وجود دارد، ولی اگر واکسنی موجود نبود مردم میتوانند به واحد بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی از کسانی که واکسنهای ذز اول تا چهارم را تزریق نکرده اند خواست در اسرع وقت به مراکز بهداشتی مراجعه کنند و با تزریق واکسن، از ابتلا به ویروس کرونا در امان باشند.
تزریق بیش از ۲۳۰ هزار واکسن دُز چهارم کرونا در مازندران
دکتر آزیتا دلیلی افزود: این تعداد افراد در رده سنی بالاتر از ۱۸ سال قرار دارند و با مراجعه به مراکز و پایگاهها تعبیه شده واکسن خود را تزریق کردند.
مدیر گروه بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: تزریق واکسن کرونا برای افرادی که ۶ ماه از تزریق واکسن آنها گذشته است ضرورت دارد.
به گفته وی تزریق دُز چهارم واکسن حداقل برای افرادی که بیماری زمینهای دارند و مسن هستند جزو موارد ضروری برای حفظ سلامت آنها به شمار میآید و در حالی با این تعداد تزریق دُز چهارم در مازندران مواجه هستیم که تنها در زمینه بیماری زمینهای دیابت حدود ۲۰۰ هزار بیمار در استان شناسایی شده است.
دکتر دلیلی از مردم به خصوص افرادی که دچار بیماری زمینهای هستند خواست تا برای تزریق دُز چهارم یا همان دُز یادآور واکسن خود اقدام کنند تا در ابتلا به این بیماری در امان بمانند.
وی توضیح داد: باتوجه به قرار داشتن در فصول سرد سال و شیوع بیماریهای ویروسی تنفسی از جمله آنفلوآنزا با تزریق واکسن کرونا میتوان حداقل در مقابل یکی از بیماریهای ویروسی مقاومت کنیم.
مدیر بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ابتلا همزمان به ۲ بیماری آنفلوآنزا و کرونا میتواند میزان و درصد بستری و فوتی را نیز چند برابر افزایش دهد.
بنا بر اعلام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکنون ۲ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۶۱ نفر از مردم استان دُز اول واکسن کرونا؛ ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۹۳۲ نفر دُز دوم و یک میلیون و ۳۷۴هزار و ۶۴۴ نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردند.