معاون صنایع سازمان صمت: در ۸ ماه گذشته این واحدها به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی تعطیل شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، میرزا عباسی در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: ۸ واحد مجوز استخراج رمز ارز
وی افزود: کسی که متقاضی استخراج رمزارز باشد به شرکت برق معرفی می شود و باید از برق تجدیدپذیر برای استخراج رمزارز استفاده کند.
به گفته معاون صنایع سازمان صمت؛ در طول چند ماه گذشته به دلیل نوسانات نرخ رمز ارز، مزرعه های مجوزدار استان تعطیل شده اند.
میرزا عباسی گفت: آخرین بازدید از این واحدها هم دو هفته پیش صورت گرفت که این واحدها به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی تعطیل هستند.
وی افزود: از واحدهای صنعتی راکد که حاوی ماشین آلات هستند بازدید می کنیم و مجوزهای فعالیت آنها را لغو می کنیم تا با برق صنعتی اقدام به استخراج رمزارز نکنند.
به گفته معاون صنایع سازمان صمت ؛ در ۸ ماه گذشته هیچ مزرعه رمزارزی در استان قزوین کشف نشده و آمارهای کشفیات استان منفی است و صرفا کشفیات فعلی به دستگاه های استخراج رمزارز اختصاص دارد.
در ادامه این نشست مدیرکل تعزیرات حکومتی گفت: ۵۹ پرونده کشف رمز ارز تشکیل و ۵۸ پرونده بررسی شده است.
حسن پور گفت: برای قاچاقچیان سوخت، ۲۷۱ پرونده محکومیت تشکیل و ۱۶۷ میلیارد ریال هم جریمه تعیین شده است.
وی اعلام کرد: لوازم یدکی، خانگی، سوخت، کود شیمیایی و لاستیک جزو کالاهای اصلی قاچاق در استان محسوب می شود.
رئیس سازمان اموال تملیکی استان هم در این نشست گفت: هزار و 320 دستگاه ماینر با ۱۳۹ پرونده در سازمان اموال تکمیلی موجود است که ۲۹۳ دستگاه با ۲۶ پرونده، حکم برائت دریافت کرده اند.
به گفته حیدری، ماینرهای موجود فضای انبارهای اموال تکمیلی را اشغال کرده است و برخی از انها بیش از سه سال است که در داخل انبار علیرغم احکام قطعی، همچنان تعیین تکلیف نشده اند.
معاون دادستان هم گفت: حسب قانون دستگاه قضایی مسئولیت پیشگیری از وقوع جرم را بر عهده دارد و سایر دستگاه های اجرایی هم در زمینه ای طلاق، اعتیاد و غیره به صورت مشترک با دادگستری استان فعالیت می کنند.
فولیان افزود: موازی کاری در دستگاه های اجرایی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم باید حذف شود چرا که منجر به اتلاف منابع می شود و جلسات پیشگیری از وقوع جرم باید به صورت واحد برگزار شود.