۲۵۵ هزار کیلوگرم دانه روغنی کنجد، از کشتزارهای داورزن، برداشت و راهی بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: در داورزن به عنوان قطب تولید کنجد آبی در
علیرضا دلبری افزود: با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی، کشت دانه روغنی کنجد در داورزن، در ۲ سال گذشته کاهش یافته است واین میزان کشت کنجد، با جایگزینی ذرت علوفهای در مزارع، از ۵۰۰ هکتار به ۱۷۰ هکتار تنزل یافته است.
وی گفت :محصول کنجد برداشتی از مزارع شهرستان کویری داورزن، از نظر کمی و کیفی در جایگاه ممتازی قرار دارد.
دلبری افزود: این محصول، عمدتا برای مصارف روغن کشی و نیز استفاده خام دانه کنجد، استفاده میشود. دانه کنجد، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است.
مصرف کنجد، برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی، مفید است.