معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ گفت: مرغداران نگران افزایش تولید نباشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
وی با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی جوجه ریزی در آبان امسال نسبت به دوره قبل گفت: در آبان بیش از ۲ میلیون و ۵۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان کرمانشاه انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه عرضه گوشت مرغ مازاد بر نیاز استان تا پایان آذر ادامه دارد گفت: در استان کرمانشاه ۵۷۶ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت هر دوره ۱۰ میلیون قطعه وجود دارد.