در چهارمین همایش معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها، دانشکدهها و سازمانهای وابسته از دانشگاههای برتر در زمینه ثبت تجربههای موفق مدیریت و مهار کرونا قدردانی شد.
این تجربیات به عنوان مصداقهایی موفق در مدیریت بحران ثبت خواهند شد تا در بحرانهای آتی بهره برداری شوند و آسیبهای پیش رو را کاهش دهند و در بهبود مدیریت و کیفیت، افزایش کارایی، کاهش هزینهها و در نهایت ارتقاء عملکرد مدیریت بهویژه مدیریت راهبردی سلامت کشور ایفای نقش کنند.
در عصر حاضر به جریان انداختن نظاممند دانش، بر کل فعالیت سازمان و بهطور خاص بر کار تکتک اعضا و کارکنان آن تأثیر میگذارد، به همه آنان سود رسانده و اثربخشی، کارآیی و بهرهوری را افزایش میدهد. در این راستا یکی از روشهایی که میتواند سازمانها را در تأمین این اهداف یاری دهد، مدیریت دانش است.
مدیریت دانش به معنای در دسترس قرار دادن نظاممند اطلاعات، تجربیات و اندوختههای علمی است، بهگونهای که به هنگام نیاز در اختیار افرادی که نیازمند آنها هستند، قرار گیرند تا آنها بتوانند فعالیت روزمره خود را با بازدهی بیشتر و مؤثرتر انجام دهند.
همچنین دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، اصفهان، اهواز، مازندران، تربت حیدریه، قزوین و همدان به عنوان دانشگاه برتر در زمینه ثبت تجربیات موفق در مدیریت و مهار کرونا تجلیل شدند.
در ادامه این همایش از کتاب مجموعه تجربههای معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی کشور در زمینه مدیریت و مهار کووید ۱۹ رونمایی شد.