سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از تولید سالانه ۴۸ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه ۳۱۱ واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ساری در حال فعالیت است، اظهار کرد: این شهرستان ظرفیت تولید ۲۵ میلیون و ۷۶۵ هزار قطعه مرغ گوشتی در سال را دارد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: ۲۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی این شهرستان دارای مجوز تولید دائم و ۳۳ واحد پرورش مرغ گوشتی با مجوز تولید موقت در حال تولید هستند.
این مسئول با بیان اینکه با فعالیت این مرغداریها ۲۵ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۵۷۹ قطعه مرغ گوشتی در سال تولید میشود، تصریح کرد: سالانه ۴۸ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی نقش قابل توجهی در اشتغال کشور، ارزش تولید ناخالص داخلی، صادرات غیرنفتی، تامین مواد غذایی و امنیت غذایی جامعه دارد، گفت: زیربخش پرورش طیور و تولید گوشت مرغ یکی از ارکان اصلی این امر به شمار میرود و حجم قابل توجهی از سرمایهگذاری را به خود اختصاص داده است.