۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام طرح های بهداشتی نیمه تمام در خراسان جنوبی جذب شده است.
دهقانی افزود: اعتبار در نظر گرفته شده، برای این طرح ها، ۸۰ میلیارد تومان است که از محل ارزش افزوده و محرومیت زدایی جذب شد و این خبری خوش برای تکمیل طرح های بهداشتی دانشگاه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شوسف در نهبندان، طرح توسعه مرکز خدمات سلامت شبانه روزی درح در سربیشه، ستاد مرکز بهداشت شهرستانهای زیرکوه، بشرویه و خوسف و همچنین دو محل زیست پزشک در درمیان با مشارکت بنیاد علوی، بخشی از مهمترین پروژههای بهداشتی در حال احداث دانشگاه در مناطق محروم استان است.
دهقانی افزود: اعتبار کافی طرح توسعه مرکز شبانه روزی درح در نظر گرفته شده است مشروط به اینکه ماده ۲۳ استانی آن اخذ شود، که در این خصوص دانشگاه درخواست دارد مساعدت لازم از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان صورت پذیرد.
وی در خصوص طرح ستاد مرکز بهداشت خوسف نیز گفت: تکمیل این مرکز با زیر بنای ۱۳۳۰ متر به ۹ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، با این حال ۷ میلیارد تومان از وزارت بهداشت جذب شده و با توجه به پیگیری و رایزنیهای انجام شده با نماینده مجلس و فرماندار این شهرستان، امیدواریم تامین اعتبار ۲ میلیارد باقیمانده از ناحیه استان صورت گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تکمیل مرکز آموزش بهورزی در فردوس را از ظرح های شاخص بهداشتی عنوان کرد و افزود: در شهرستان طبس نیز تکمیل پایگاه سلامت شهری مهرآفرین، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۳ طبس، و تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت عشق آباد و طرح توسعه آن از مهمترین طرح هایی است که ساخت آن پیشرفت فیزیکی بالایی داشته است.
دهقانی گفت: در راستای تکمیل طرح های بهداشتی درمانی استان و طرح های باقیمانده از تفاهم نامه سه جانبه سال ۱۳۹۵ و پیرو پیگیریهای بعمل آمده در سال جاری، ۱۸ طرح نیمه تمام با زیربنای ۶۲۰۰ متر مربع تکمیل و به بهره برداری رسیده است.