طرح کنترل و هدایت سیلاب، به عنوان بزرگترین طرح زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی لامرد به زودی اجرایی میشود.
او افزود: با اجرای این طرح بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، سیلابهای فصلی که یکی از بزرگترین چالشهای اصلی منطقه است مهار میشود.
انصاری گفت: طی سالیان گذشته سیلاب دشت لامرد هزینههای بسیار بالایی به منطقه تحمیل کرد که اجرای طرح کنترل و هدایت سیلاب در مدت زمان مشخص خط پایانی بر این هزینهها خواهد بود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود: طرح کنترل سیلاب با هدف جلوگیری از ورود سیلابهای فصلی با دوره بازگشت ۱۰۰ ساله به درون منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد که در پهنه سیلگیر دشت لامرد و در بستر سیلابی رودخانه مهران شور واقع شده، اجرا خواهد شد.
او گفت: این طرح در چهار بخش شمالی، جنوبی، غربی و میانی اجرا و شامل کانالهای هدایت سیلاب و تکمیل دایکهای سیلبند خاکی پیرامونی و میانی است. دایکهای حفاظتی با ارتفاع متوسط حدود ۲ تا ۵ متر و کانال هدایت سیلاب به عرض ۲۰ تا ۶۰ متر و عمق متوسط ۳ متر ایجاد میشود.
به گفته انصاری، با اجرای این طرح برای حداقل هزار نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم در زمان ساخت اشتغالزایی خواهد شد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: در یک سال گذشته افزون بر ۶۰ هزار میلیارد ریال در لامرد با هدف توسعه زیرساختهای منطقه ویژه توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) سرمایهگذاری شده که مسیر توسعه جذب سرمایهگذاری صنایع انرژیبر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد را هموار خواهد کرد.