استاندار مازندران: کانون وکلا میبایست در مقوله مبارزه بافساد با روشنگری و تعیین کارگروهی برای اجرای نظام مسائل استان به کمک مدیریت اجرایی استان بیاید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید محمود حسینی پور در چهل و هفتمین همایش سراسری کانون وکلای دادگستری استان مازندران ضمن تبریک تقارن هفته بسیج و روز وکیل، افزود:: شغل وکالت با توجه به قدمت و تجربه فراوانش بسیار در تحقق عدالت تعیین کننده است و کانون وکلا به مثابه کشورهای توسعه یافته باید در مسیر اجرای عدالت جایگاه واقعی خودش را پیدا کند.
استاندار بااشاره به این که امیدوارم بتوانیم یک گفتمان بین مجموعه اجرایی استان و وکلایی که در نهاد کانون وکلای استان فعالیت دارند، برقرار کنیم، ادامه داد: عدالت یکی از مهمترین مولفههایی است که جامعه بشری همواره در جستجوی آن بوده است و از جمله واژههای پرکاربرد درادبیات سیاسی و سیستمهای حقوقی است.
وی بابیان این که گروههای مختلفی برای احقاق عدالت تلاش میکنند و عدالت بعنوان یک نماد مقدس در ادبیات گفتمانی بسیاری از حکمرانان دنیا و عرصههای مختلف اجتماعی قابلیت بهره برداری دارد، عنوان کرد: کانون وکلا در متن اجرایی موضوع عدالت است و در تحقق عدالت ماموریت مستقیمی را بر عهده دارد.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه وکیل میتواند بستر اجرای عدالت را برای قاضی که حکم نهایی را اعلام میکند فراهم کند، بنابراین نقش وکالت از حکم قضاوت در تحقق حق و عدالت باید با اهمیتتر باشد، اظهار کرد:جامعه ما نظام مسائل مختلفی را در مباحث گوناگون اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تجربه میکند که عدم آگاهی و تجربه مهمترین مشکلات موثر در این حوزه است.
حسینی پور یادآور شد: شغل وکالت با توجه به قدمت و تجربه فراوانش بسیار در تحقق عدالت تعیین کننده است و کانون وکلا به مثابه کشورهای توسعه یافته باید در مسیر اجرای عدالت جایگاه واقعی خودش را پیدا کند.
استاندار با اشاره به اینکه کانون وکلا در طول سالهای بعد از انقلاب فرازو فرودهایی داشته است و در برخی دوران مدیریتی کانون وکلا اتفاقات خوبی افتاده است، اظهار داشت: همانگونه که تمامی ارکان جامعه ما در حال توسعه است حوزه تخصصی کانون وکلا باید متحول گردد.
سید محمود حسینی پور گفت:اشراف عمومی وکلای کانون دادگستری استان موجب میشود کانون وکلا بعنوان یک کانون قدرتمند حقوقی بسته پیشنهادی به مدیریت اجرایی استان ارائه بدهد لذا نقش کانون وکلا میتواند نقش محوری در هر استانی باشد منوط به اینکه چند ملاحظهای را رعایت کند. استقلال کانون وکلا باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار مازندران افزود:مسئله اول استان مازندران که سالهای سال دستگاههای اجرایی و قضایی را درگیر خودش کرده مسایل مربوط به زمین است و با شناختی که اعضای کانون وکلا از این مسائل دارند میبایست راه برون رفت از این مسئله را شناسایی کنند. آمار طلاق در استان مازندران رتبه اول را دارد که برای کانون وکلای ما حتما مسائل اجتماعی همسو با موضوعات صنفی اهمیت دارد و باید در این راستا به مدیریت ارشد استان مشورت لازم را ارائه دهند.
وی بابیان این که سهم بری اعضای کانون وکلا در مباحث با اهمیت استان نیاز به مشارکت بیشتر آنان دارد، گفت: سهم کانون وکلا در توسعه استان باید بیشتر از این باشد. پیشنهاد بنده این است که کانون وکلا در مسایل مهم کشور و استان ورود پیدا کند. مهمترین ماموریت کانون وکلا مشارکت در مبارزه با فساد است چرا که مهمترین جریانی که میتواند در این حوزه ورود کند کانون وکلاست.