قارچ حاوی مقادیر زیادی از ویتامینهای B۱ و B۲ است؛ وجود عناصر معدنی فراوان در قارچ آن را به یک مادهی غذایی مغذی تبدیل کرده است.
قارچ میتواند از ابتلا به کلسترول خون پیشگیری کند، زیرا در قارچ یک مادهی مغذی و مفید به نام بیوفریولید وجود دارد؛ این مادهی غذایی مانع از افزایش کلسترول بد خون (LDL) و اسیدهای چرب در سلولها میشود.
همچنین قارچ به دلیل اینکه حاوی مقدار زیادی ویتامین D است، به جذب کلسیم در بدن کمک میکند. کسانی که روزانه قارچ مصرف میکنند، از ابتلا به پوکی استخوان در امان میمانند.
از سوی دیگر قارچ میتواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود، زیرا در قارچ مقدار زیادی کربوهیدرات و آهن وجود دارد که کربوهیدرات موجود در قارچ برای بیماران دیابتی مفید است.
همچنین آهن موجود در قارچ مانع از کم خونی میشود.