رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فارس گفت: برای افزایش کیفیت زندگی و کاهش طلاق باید از پیش از ازدواج و از دوران نوجوانی آموزشها شروع شود.
او با بیان اینکه کیفیت زندگی یعنی این که فرد در زمینههای مختلفی که در زندگی خصوصی و اجتماعی با آن در ارتباط است، از رضایتمندی لازم برخوردار باشد و احساس آرامش کند ادامه داد:این مهم کمک میکند که فرد در حوزه فعالیتهای اجتماعی خوب عمل کند و از کیفیت زندگی بالایی برخوردار باشد و در واقع توانمندی شغلی و کارایی شغلی فرد هم افزایش پیدا میکند.
فیلی با بیان اینکه یکی از عواملی که میتواند کمک فزایندهای به افزایش سطح کیفیت زندگی کند، مشاوره خانواده است، خاطرنشان کرد: کیفیت زندگی را در دو بخش میتوان تقسیم کرد؛ یکی عوامل فردی و درون خانوادگی و دیگری عوامل اجتماعی که در حوزه مشاوره خانواده است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فارس تصریح کرد: روانشناس تلاش میکند که مولفههای درون خانوادگی و درون فردی را ارتقا دهد تا فرد بتواند از رضایتمندی لازم برخوردار شود.
او همچنین با بیان اینکه خانوادهها زمانی به مشاور یا روانشناس مراجعه میکنند که کیفیت زندگی شان بسیار پایین آمده و روابطشان تبدیل به یک بحران شده است، گفت: یک ساز و کار در قالب ۵ جلسه مشاوره برای متقاضیان طلاق پیشبینی شده که متاسفانه به دلایل مختلف از جمله اینکه افراد تصمیم گرفتهاند و تصمیمی برای بازسازی زندگی ندارند، تعداد جلسات بسیار محدود است و روانشناسی هیچ کار اساسی نمیتواند انجام دهد و همچنین مشکلات متعدد دیگری ایجاد شده که باری بر دوش خانوادهها گذاشته و دیگر اجازه نمیدهد که به فکر بازسازی روابط شان باشد.