مدیرعامل برق حرارتی با تاکید بر اینکه این شرکت هیچگونه مجوزی برای تهیه قطعه از خارج کشور صادر نخواهد کرد، گفت: شرکتهای تولید و مدیریت تولید برق بایستی تمام توان و همت خود را برای ساخت داخل کردن قطعات مورد نیاز خود به کار بگیرند.
وی یادآور شد: در پنج سال اخیر و پس از شکلگیری این شرکت مادرتخصصی، در راستای اجرای سیاستهای کلی نظام در خصوص استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و توانمندسازی شرکتهای داخلی بیش از ۷۲۴ هزار قطعه نیروگاهی به ارزش یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان ساخت داخل شده است.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه ارزشمندترین سرمایه ما در شرکت برق حرارتی، سرمایههای انسانی هستند، ادامه داد: متخصصان این صنعت علاوه بر اینکه با تمام توان در تابستان در حال خدمترسانی به مردم کشورمان بودند، اقدامات متعددی هم در سایر کشورها همچون عراق انجام دادند؛ برای تعمیر واحدی که در این کشور دچار مشکل شده بود و شرکتهای مطرح جهانی از تعمیر آن عاجز بودند وارد عمل شده و با همت و دانش خود توانستند این واحد را راهاندازی کنند.
آقای پیشاهنگ ادامه داد: انواع توربینهای دنیا را داریم و هیچ سازندهای تقریبا نمیتواند ادعا کند که توربینی ساخته و نمونه آن در ایران وجود ندارد که ما از صمیم قلب به تخصص و علم ایرانی افتخار میکنیم.
ضرورت داخلیساز کردن تجهیزات حوزه تولید برق کشور
در ادامه این نشست آقای ناصر اسکندری، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی به اصل الزام داخلیساز کردن تجهیزات در حوزه تولید برق کشور تاکید کرد و گفت: با قدرت و جسارت میگوییم که پس از شکلگیری شرکت برق حرارتی ۷۲۴ هزار قطعه ساخت داخل شده است که این مهم حاصل مسئولیتی است که تک تک مدیران نیروگاهها آن را به جان خریدند و این افتخار را آفریدند.
آقای اسکندری با بیان اینکه زمانی توربینسازی برای ما رویا بود، اما امروز با افتخار این امر محقق شده است، اظهار داشت: تا دیروز باید خارج از مرزها دنبال قطعات مورد نیاز نیروگاهها میگشتیم، اما امروز با ساخت داخل این محدودیت رفع شده است و شرکت برق حرارتی با تمام توان از این تلاشگران حمایت خواهد کرد.