رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: منابع داخلی این سازمان را برای اجرای خطوط داخلی برق شهرکهای صنعتی اختصاص خواهیم داد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، ادامه داد: هر میزان که بتوانیم از اعتبارات دولتی در طرحهای زیرساختی شهرکها استفاده کنیم به همان میزان به صنعتگران کمک کردهایم تا هزینههای آنها کاهش و در بحث تولید و صنعت و اشتغال موفقتر عمل کنند.
رسولیان اضافه کرد: در این سفر مسائل و مشکلات زیرساختی شهرکها و نواحی صنعتی سروستان یک و دو، خرامه و کوار، بررسی و تصمیماتی در راستای تامین و تکمیل زیرساختها اتخاذ شد.
وی با بیان این که توسعه و تکمیل زیرساختهای شهرک صنعتی سروستان دو به عنوان مهمترین گزینه سرریز سرمایهگذاری شیراز مورد توجه جدی این سازمان و شرکت شهرکهای صنعتی فارس است، گفت: مهمترین کمبود زیرساختی در این شهرک صنعتی ۷۵۰ هکتاری، تامین برق پایدار است که با برطرف شدن آن میتوانیم شاهد تسریع در جذب سرمایه گذار و شتاب در توسعه صنعتی این منطقه باشیم.
ضرورت تامین پایدار برق شهرک صنعتی سروستان ۲
علی رسولیان بر احداث پست برق ۶۳.۲۰ کیلوولت و خط انتقال آن به منظور تامین پایدار برق شهرک صنعتی سروستان ۲ تاکید کرد و افزود: بر اساس قانون، تامین برق تا ورودی شهرکهای صنعتی بر عهده وزارت نیرو و شرکت توانیر است و منابع دولتی نیز بر اساس قانون به وزارت نیرو تعلق میگیرد، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی آن هیچگونه اعتبارات دولتی در این زمینه دریافت نمیکنند.
تامین ۳۰ درصد از هزینه پست برق شهرک صنعتی سروستان ۲
وی از آمادگی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکت شهرکهای صنعتی فارس برای تامین و پرداخت ۳۰ درصد از هزینه پست برق شهرک صنعتی سروستان ۲ خبر داد و گفت: ۴۰ درصد آن نیز توسط توانیر و ۳۰ درصد نیز از محل منابع استانی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس تامین خواهد شد تا این پروژه هر چه سریعتر اجرایی شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به برنامه توسعه شهرک صنعتی خرامه، نیز تصریح کرد: این موضوع نیز با هدف بسترسازی برای افزایش جذب سرمایهگذار در افق توسعه شهرستان محروم خرامه در نظر گرفته شده و ما نیز از این موضوع حمایت میکنیم.
اجرای طرح توسعه شهرک صنعتی خرامه و راهاندازی ناحیه صنعتی کوار
رسولیان خاطر نشان کرد: مهمترین نیاز برای اجرای طرح توسعه شهرک صنعتی خرامه تامین حداقل ۲۵ لیتر بر ثانیه آب توسط وزارت نیرو و سازمان آب منطقهای فارس است که در صورت صدور مجوز، طرح توسعه اجرایی میشود.
وی، همچنین با اشاره به برنامه این سازمان برای تسریع در راه اندازی ناحیه صنعتی در شهرستان کوار، نیز گفت: اراضی این ناحیه صنعتی تملک و مشکل اصلی آن صدور مجوز حفر یک حلقه چاه است که انتظار داریم وزارت نیرو و شرکت آب منطقهای فارس با تسریع در صدور مجوز این فرصت را فراهم کنند تا روند تکمیل ناحیه صنعتی کوار شتاب گیرد و این ناحیه صنعتی در اسرع وقت راهاندازی شود.