قطب تولید انار کشور ظرفیت نگهداری یک پنجم محصول انار خود را در سردخانه دارد.
بهشتی با انتقاد از کمبود سردخانه در این شهرستان، افزود: در صورت احداث و توسعه سردخانه و نیز صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی، انگیزه کشاورزان برای تولید بیشتر میشود و شهرستان ساوه به عنوان قطب کشاورزی ایران با تولید افزون بر ۷۰ نوع محصول زراعی و باغی، در تولید بسیاری از میوههای درختی و محصولات زراعی رتبه برتر را از آن خود خواهند کرد.
او ابراز داشت: از مجموع ۱۵۰ هزار تن انار تولیدی در ساوه تنها برای ۳۰ هزار تن محصول ظرفیت سردخانهای وجود دارد و باید برای افزایش ظرفیت حداقل دو برابری چارهاندیشی کرد زیرا باغداران از پایان شهریور و حدود دو ماه قبل از برداشت محصول به فکر رزرو فضا هستند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان ساوه اعطای تسهیلات با نرخ پائین را عاملی جهت احداث و توسعه فضای سردخانهای دانست و تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی توسعه فضای سردخانهای تصویب شد و امیدواریم با پیگیری فرماندار ویژه ساوه و مساعدت استاندار مرکزی سهم شهرستان از تسهیلات حمایتی و منابع مالی برای احداث و توسعه فضای سردخانهای بیشتر شود تا از هدر رفت محصولات کشاورزی جلوگیری شود.