نایب رئیس انجمن جوجیتسوی کشور گفت: طبق نامه وزارت ورزش، تمام سبکهای جوجیتسو باید زیرمجموعه انجمنهای ورزشی فعالیت کنند.
مجری: در مورد مسابقات جوجیتسو توضیح دهید.
خوشبین: ما بعد از تقریباً سه سال توانستیم در مسابقات جهانی جوجیتسو حضور داشته باشیم. این مسابقات به میزبانی کشور امارات در شهر ابوذبی با حضور حدود ۱۸۰۰ ورزشکار از ۷۶ کشور برگزار شد. شهر ابوذبی به نوعی پایتخت جوجیتسوی دنیا شده است.
مجری: نتایج به دست آمده از این مسابقات را میفرمایید.
خوشبین: در این مسابقات یک مدال طلا توسط سهیل اکبرپور، یک مدال نقره توسط محمدمهدی رستمیان و یک مدال برنز هم توسط رادمان غلامی کسب کردیم. در رده مستر هم آقای داودی توانست یک مدال طلا کسب کند.
مجری: آقای رستمیان، نسبتی با آقای رستمیان انجمن دارد؟
خوشبین: بله، پسر آقای رستمیان هستند که از ۸ سالگی جوجیتسو را پیش ما شروع کردند و اکنون زیر ۲۱ سال آن مدال را کسب کردهاند.
مجری: سطح کیفی مسابقات را چگونه ارزیابی میکنید؟
خوشبین: سطح کیفی مسابقات خیلی بالا بود. ولی با توجه به اینکه در این ورزش جغرافیا مدنظر قرار گرفته نمیشود فدراسیون جهانی این را به نام جوجیتسو میشناسند. همانطور که میدانید ورزشهای رزمی همیشه مظلوم هستند ما کلاً با ۹ روز اردو توانستیم در این مسابقات حضور داشته باشیم، اگر این اردوها تداوم داشت با توجه به پتانسیل ورزشکاران میتوانستیم نتایج بهتری کسب کنیم.
مجری: این مسابقات همان جوجیتسوی برزیلی بود؟
خوشبین: خیر، برای ورزش آماتور، ورزش ملی و همه رشتههایی که در المپیک و بازیهای آسیایی شرکت دارند، جغرافیا درنظر گرفته نمیشود. طبق نامه وزارت ورزش، تمام سبکهای جوجیتسو باید زیرمجموعه انجمنهای ورزشی فعالیت کنند و طبق قانون تیم منتخب تیم ملی است و سبک نمیتواند تیم ملی باشد.
یک مسابقاتی در ابوذبی زیر نظر یک کمپانی شخصی به اسم APP۲ برگزار میشود که اصلاً هیچ نامی از جوجیتسو برزیلی نیست. این یک کمپانی شخصی است که فدراسیون جهانی به ما نامه داده و گفته است این یک کمپانی شخصی است و آکادمیها در این شرکت حضور دارند.
مجری: شما زیر نظر کدام فدراسیون هستید و آیا وزارت ورزش شما را به رسمیت میشناسد؟
خوشبین: اصلاً... زیر نظر فدراسیون انجمنهای ورزشی به ریاست آقای علیپور هستیم. نامه از دفتر آقای پولادگر آمده است، تمام رشتههای جوجیتسو باید زیرمجموعه انجمن فعالیت کنند.