پژوهشگران مستقل در انگلیس: انتخابات بحرین فرمایشی و غیر دموکراتیک است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شماری از آزادیخواهان و دموکراسی طلبان بحرینی به همراه پژوهشگران در نشستی خبری در لندن رسوایی انتخابات اخیر در بحرین و نمایشی بودن ان را بر ملا و ابعاد آن را آشکار کردند.
رباب خداج پژوهشگر در امور حقوق بشر و دموکراسی برای بحرین در این باره گفت: براساس یافتههای ما، این انتخابات آزاد و دموکراتیک نبوده و بدترین انتخابات بحرین در ۲۰ سال اخیر بوده است.
در این گزارش آمده است در حالی که دولتهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس به حمایت هم جانبه از رژیم سرکوبگر بحرین ادامه میدهند، آل خلیفه با ممانعت از شرکت بخش قابل توجهی از فعالان سیاسی، مشارکت در انتخابات را به افراد و گروههای حامی خود محدود کرده و به شهروندان غیر بحرینی، همچون شهروندان عربستانی، پاکستانی و هندی، تابعیت بحرینی داده است تا بتوانند در انتخابات مورد نظر رژیم بحرین، رای دهند.
الیستر کارمایکل، نماینده حزب لیبرال دموکرات از اسکاتلند در این باره گفت: این گزارش نشان میدهد انتخابات اخیر در بحرین، نه آزاد و نه دموکراتیک است و نتیجه این انتخابات نباید به رسمیت شناخته شود.
خانم جوسی ثام (Josie Thum)، پژوهشگر ارشد برای حقوق بشر و دموکراسی، دولت انگلیس را به دورویی و استاندارد دوگانه در رفتارهای سیاسی اش متهم کردو گفت: دولت انگلیس با حمایت از رژیم بحرین، در واقع از سرکوب مردم و نقض حقوق بشر در آن کشور حمایت کرده است. در حالی که باید به این حجم از ستمگریهای این رژیم اعتراض و از سرمایه گذاری مالی در بحرین خودداری میکرد.
براساس این گزارش که با عنوان "سراپای روند سیاسی جعلی است" تهیه شده آمده است از منظر حقوقی و سیاسی، انتخابات اخیر در بحرین، کاملا فرمایشی بوده است.
نتایج بررسیها نشانی میدهد در سایه سکوت و سانسور رسانههای غربی و عربی، نهادهای حقوق بشری و با حمایت سیاسی دولتهای غربی، صدها نفراز ازادیخواهان و عدالت طلبان در بحرین کشته یا زخمی شدند، از حدود ششصد نفر از انان نیز سلب تابعیت شد و دیگر حق ورود به کشور خود را ندارند.
از هفت سال پیش بیش از پنج هزار نفر از منتقدان رژیم ال خلیفه به زندان افکنده و شکنجه شدند که شمار زیادی از انان همچنان در زندانند.