مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران: ۱۳ هزار نیروی جهادی مازندرانی طی ۱۹ ماه در بازسازی سوسنگرد نقشآفرینی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سردار «عبدالله ملکی» به مناسبت ۲۶ آبان سالروز آزادی سوسنگرد با بیان اینکه دشمن بعثی از سه محور شوش _،دزفول، سوسنگرد،اهواز و محور خرمشهر ، آبادان به خوزستان حمله کرد، اظهار داشت: محور سوسنگرد ، اهواز محور بسیار مهمی بود و روز هفتم جنگ دشمن سوسنگرد را تصرف کرد و فرماندار و بخشدار گذاشت.
وی افزود: یک دسته از رزمندگان اسلام به فرماندهی شهید «علی غیور» و تعداد ۲۸ نفر در مقابل لشکر زرهی نوح عراق جانانه مقاومت کرد.
سردار ملکی با بیان اینکه دشمن از ۲۲ آبان ۵۹ محاصره را شدید کرد و ۲۵ آبان امام فرمان داد که سوسنگرد باید آزاد شود، افزود: با فرمان امام و پیگیری خیلی خوب رهبر معظم انقلاب و شهید چمران که نماینده امام در وزارت دفاع بودند و شهید مدنی و مقاومت نیروهای ارتش، سپاه، بسیج، ژاندارمری، عشایر و مردم و تیپ دو و سه لشکر ۹۲ زرهی اهواز و ستاد جنگهایی نامنظم به فرماندهی شهید چمران سوسنگرد از چنگال رژیم بعثی عراق آزاد شد.
این مسئول با بیان اینکه ما سیزده عملیات در محور سوسنگرد_اهواز داشتیم، به نقش مازندرانیها در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مازندرانیها در لشکر ۹۲ زرهی اهواز و ستاد جنگهای نامنظم و در منطقه سوسنگرد نیز حضور داشتند.
سردار ملکی با بیان اینکه مازندرانیها به صورت پراکنده در عملیات آزادسازی سوسنگرد حضور داشتند و شهدایی را تقدیم کردند، بیان کرد: مازندران در بازسازی سوسنگرد نقش ویژهای داشت و ستاد بازسازی و نوسازی سوسنگرد با محوریت آیت الله روحانی نماینده فقید امام راحل در مازندران تشکیل شد و آیت الله طبرسی، جهاد سازندگی، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی و مردم نقش ویژهای داشتند.
وی با بیان اینکه مردم مازندران در آن زمان ۳۰۰ میلیون تومان برای بازسازی سوسنگرد کمک کردند، گفت: همچنین از این استان ۱۳ هزار نیروی کار اعزام شدند و طی ۱۹ ماه سوسنگرد را بازسازی کردند.
این مسئول با اشاره به اینکه نگاه مسئولین باید جهادی باشد و عدالت محور باشند، تصریح کرد: مسئولین باید نسبت به مردم احساس مسئولیت کنند و کوتاهی به مردم خیانت به شهداست چراکه انقلاب ریشه در خون شهدا دارد.