در سال زراعی گذشته از سطح زیرکشت بیش از ۸ هزار هکتار از مزارع استان، ۳۳۰ هزار تُن سیب زمینی برداشت شده است.
حیدر مرادی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته هشت هزار و ۱۰۰ هکتار از زمینهای استان زیر کشت سیب زمینی رفت، افزود: میزان عملکرد در هکتار سیب زمینی ۶.۲ تُن است.
مرادی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد سطح زیرکشت این محصول مربوط به شهرستانهای قروه و دهگلان است، اظهار داشت: براساس بررسیها و آزمایشهای انجام شده سیب زمینی تولیدی استان از لحاظ باقی مانده سموم در حد استاندارد بوده و جزو محصولات سالم به شمار میرود.
یک میلیون و ۲۱۷ هزار و ۳۸ هکتار از مساحت کردستان به اراضی کشاورزی اختصاص دارد و یک میلیون و ۷۵۴ هزار تن محصول تولید شده است.