بر اثر خشکسالی میزان برداشت و سطح زیر کشت سیب زمینی و پیاز در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
پیمان فیروزنیا با اشاره به کاشت سیب زمینی در ۱۲ هزار و ۶۴۸ هکتار از مزارع استان اصفهان در سال جاری افزود: در بهار و تابستان سال جاری ۴۴۲ هزار و ۶۸۰ تن و در سال گذشته ۴۹۴ هزار و ۳۵۰ تن سیب زمینی برداشت شده که نشانگر کاهش ۱۱ درصدی تولید آن است.
وی در ادامه گفت: در سال جاری از سه هزار و ۱۷۳ هکتار از مزارع استان اصفهان دو هزار و ۴۲۸ تن نخود آبی و دیمی، از هزار و ۶۷۲ هکتار از مزارع استان هزار و ۳۶۳ تن عدس و از ۴ هزار و ۶۳۱ هکتار از مزارع استان ۱۱ هزار و ۵۹۰ تن لوبیا برداشت شده است.
محصولات پیاز، سیب زمینی، نخود، عدس و لوبیا از محصولات بومی استان اصفهان است که در بهار سال جاری و پاییز سال گذشته کشت شده و در تابستان سال جاری برداشت میشوند.