نخستین بار برداشت چای ترش در شهرستان مُهر آغاز شد
صفری گفت: متوسط برداشت چای ترش در هر هکتار ۵۰۰ کیلوگرم است و پیش بینی شده است هزار و ۵۰۰ تن محصول از مزارع شهرستان مُهر برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی بیان کرد: محصول برداشت شده به استانهای اصفهان و تهران ارسال میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: گیاه دارویی چای ترش، گیاهی کم توقع در زمینه مصرف کود و همینطور کم آب بر است و میتواند از آن بعنوان کشت جایگزین در این شهرستان استفاده کرد.
گیاه چای ترش در نیمه اول تیرماه کشت شده و برداشت آن از نیمه دوم آبان ماه آغاز شده است و تا آذر ماه ادامه دارد.