مخلص الائمه: عملیاتی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان زنجیره عظیم تولید را فعال می کند.
مخلص الائمه افزود: تمام بانکهای عامل باید خود را موظف به اجرای دقیق مصوبات سفر ریاست جمهوری بدانند و این امر از اولویت های مهم است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه تسهیلات مربوط به حوزه تولید در سرفصلهای سرمایه گذاری، تسهیلات ثابت و تسهیلات در گردش و بخشی هم مربوط به وام های خرد است، افزود: درخواست برای اعطای وام های خرد در سفر ریاست جمهوری در سامانه سامد به ثبت رسیده و حدود ۱۵ هزار نفر در سامانه سامد ثبت نام کرده اند و منابع آن هم تامین شده و لازم است بانک ها در پرداخت این وام ها تسریع کرده و اهتمام جدی داشته باشند.
او با اشاره به اینکه حرکت چرخ اقتصاد استان مرکزی با اجرایی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور شتاب می گیرد، گفت: عملیاتی شدن مصوبات زنجیره عظیم تولید را فعال خواهد کرد و با توجه به اهمیت و نگاه مقام معظم رهبری به مقوله تولید باید تلاش شود تا در این زمینه گام های بلندتری برداشته شود.
استاندار مرکزی افزود : سازمان های صمت و جهاد کشاورزی، اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری در این حوزه را پیگیری و بر کیفیت اجرای آن نظارت داشته باشند تا اگر نقصی وجود دارد در میدان برطرف و زمینه برای جایگزینی طرح ها فراهم شود.
او با اشاره با اینکه کارگروه پایش مستمر مصوبات اقتصادی سفر ریاست جمهوری در استانداری مرکزی تشکیل شده، گفت: مدیران دستگاههای اجرایی و بانک ها در این کارگروه عضویت دارند و ماهیانه مصوبات سفر بررسی خواهد شد.
مخلص الائمه گفت : رویکرد دولت در سفرهای استانی عدالت محوری است ، لذا همه تلاش ها باید برای اجرای متوازن مصوبات صورت پذیرد.
او افزود : دقت در سلامت اداری و مالی باید اولویت مهم مدیران شبکه بانکی باشد و با توجه به نگاه و رویکردهای دولت و راهبردهای اعلام شده در حوزه مبارزه با فساد، امروز در این حوزه تفاوت جدی نسبت به گذشته وجود دارد و باید در مقوله مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری و مالی، بهنگام و بسیار حساس عمل نماییم.