تحقق توسعه پایدار با حمایت از شرکتهای دانش بنیان و خلاق
یک نماینده مجلس بر ضرورت همسویی و همافزایی قوا با یکدیگر در جهت حمایت حدأکثری از شرکتهای دانشبنیان و خلاق تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، و به نقل از
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ، عادل نجف زاده نماینده مردم از حوزه انتخابیه خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: شاید بزرگترین خلاء کشور در حال حاضر، عدم استفاده حداکثری از ظرفیتهای عظیم شرکتهای خلاق، دانشبنیان، فناور و جوانان صاحب ابتکار و دانش، در توسعه اقتصاد کشور باشد.
وی افزود : بسیار مهم است که از مراکز تحقیق و توسعه، خانههای خلاق، مراکز رشد فناوری و زیستبوم فناری کشور در بازگرداندن قطار رونده ایران اسلامی به ریل توسعه استفاده کرد.
قانونگذاران در مجلس یازدهم شورای اسلامی نیز، انصافاً تمرکز زیادی روی این مسئله دارند و تصویب دو قانون جهش تولید دانشبنیان و تسهیل تولید نیز در همین راستا صورت گرفت.
عضو کمیسیون عمران با اشاره به تاکیدات مختلف رهبر انقلاب در این زمینه گفت: ابلاغ درخواست همسو شدن سه قوه و نهادهای حاکمیت برای حمایت از شرکتهای خلاق و فناوریهای نرم، بعنوان مکمل اقتصاد دانشبنیان، از سوی رهبری به سران قوا، ادامه سیاستهای حمایتی معظم له در این خصوص است. وقتی رهبری تا این حد روی مسئله دانش و خلاقیت تاکید دارند، مسئولین اجرایی کشور نیز باید توجهی دوچندان به این مهم داشته باشند.
نجفزاده با اشاره به اهمیت حضور شرکتهای خلاق در اقتصادهای محلی، افزود: ما قطب تولید عسل در کشور هستیم، همچنین در حال راه اندازی شهرک صنعتی مرغ به ظرفیت ۶ میلیون قطعه در حوزه انتخابیه اینجانب هستیم، تولید وسیع دانههای آجیلی، هم مرز بودن با ترکیه، عبور تنها خط ریلی کشور با ترکیه از این ناحیه و دهها ویژگی و مزیت دیگر، خوی و چایپاره را به گزینهای منطقی برای استقرار شرکتهای خلاق و نوآور تبدیل کرده است.
نماینده این دو ناحیه در ادامه با برشماری دیگر ویژگیهای منطقه، گفت : آماده هستیم تا پذیرای حضور کلیه شرکتهای خلاق در این منطقه باشیم، به شخصه نیز از هیچ کمکی در این زمینه فروگذار نیستم.