به گفته مدیر بهره برداری از تاسیسات آب آبفای منطقه چهار تهران، مصارف غیرخانگی مانند رستورانها میتوانند نقش مهمی در مدیریت مصرف آب در تهران داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای مهدی مختاری در گفتگو با رسانه ملی افزود: برای مثال با بررسیهای که درخصوص ۱۱ رستوران با متراژ و نوع پخت مشابه و تعداد برابر مشتریان صورت گرفت، مشخص شد که آنها بین ۱۴۰۰ متر مربع تا ۱۰ هزار متر مربع آب مصرف کرده اند.
به گفته وی همین بررسیها نشان داد که در سه رستوران، میزان مصرف آب به دلایل زیر از بقیه پایینتر بوده است: استفاده از شیرآلات جدید، استفاده از ماشین ظرفشویی و تی شوی مکانیزه.
به گفته مدیر بهره برداری از تاسیسات آب آبفای منطقه چهار تهران، درحال حاضر حداکثر حجم مخازن تامین کننده تهران یک میلیون ۱۲۰ هزار متر مکعب، میزان ورودی آب ۳۲ هزار و میزان مصرف ۴۰ هزار لیتر بر ثانیه است.