رئیس جامعه مدرسین در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی، گفت: با ایجاد شفافیت و نظارت در توزیع کالاها باید جلوی افزایش قیمتها گرفته شود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در کنار تلاش برای افزایش کمی غذا باید به بعد کیفی تامین غذا هم توجه صورت گیرد.
وی افزود: در موضوع تامین غذا نباید از بذرهای اصلاح ژنتیک و تراریخته استفاده شود، زیرا ممکن است در آینده چالشهایی را برای نسلهای آینده به وجود آورد.
وی ادامه داد: در برنامه ریزیها برای تولید غذا باید به نحوه و مقدار استفاده از سم و کود نظارت دقیقی صورت گیرد تا جامعه مصرف را دچار مشکل نکند.
آیت الله حسینی بوشهری بر سیاست گذاری به دور از روزمرگی در تامین غذا تاکید کرد و گفت: برای تولید در بخش کشاورزی برنامه به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باید تعریف شود تا در مسیر تامین اهداف کشور در زمینه تامین غذا و امنیت غذایی باشد.
رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه تربیت نیروی انسانی باورمند به برنامهها در کنار اهداف کلان پیش بینی شده را ضروری عنوان کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی مناسب و معتقد به شیوههای برنامه ریزی میتواند در تحقق برنامهها و عملیاتی شدن آن موثر باشد.
وی به ضرورت مبارزه با فساد و جلوگیری از افزایش و نوسان قیمتها در بخشهای مختلف غذایی تاکید کرد و افزود: باید با شفافیت و نظارت در توزیع کالاها باید جلوی نوسان و افزایش قیمتها در بخشهای غذایی و به خصوص پروتئینی گرفته شود.
آیت الله حسینی بوشهری اصلاح الگوی مصرف در بخش کشاورزی را یک ضرورت عنوان کرد و افزود: توجه به طرحهای نوین آبیاری و پیگیری و اجرای دقیق روشهای آبیاری را نیازمند نیروی انسانی پیگیر دانست.
وی با بیان اینکه تکمیل صنایع تبدیلی در قطبهای کشاورزی کشور موضوع مهمی است که باید تا امروز این موضوع محقق میشد افزود:صادرات محصولات کشاورزی مختلف مانند زعفران و پسته ایران با نام کشورهای مختلف به دلیل ضعف در صنایع تبدیلی است که نیازمند تقویت حضور سرمایه گذاران در این بخشها است.
ساداتی نژاد نیز در این دیدار اجرایی شدن الگوی کشت در مزارع کشور، اجرای کشاورزی قرار دادی در کشور و صدور سند برای اراضی کشاورزی با هدف رفع تداخل اراضی از مهمترین طرحهایی است که دولت در بخش کشاورزی به دنبال پیگیری آن است.