مدیر کل فرودگاه مهرآباد گفت: یکی از مهمترین عوامل تاخیر در بهره برداری از باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد، اختلالات رادیویی در انجام عملیات وارسی پروازی بوده است.
مدیر کل فرودگاه مهرآباد گفت: قیمت تمام شده این طرح ۷۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
مرادی با بیان اینکه اردیبهشت سال گذشته قرار بود این طرح شروع و اردیبهشت امسال به بهره برداری برسد، افزود: بنا به دلایلی این طرح در تیر ماه سال گذشته شروع شد.
مدیر کل فرودگاه مهرآباد گفت: نبود پلیمر برای باند و مشکل تامین گازوئیل و اختلالات رادیویی برای انجام عملیات وارسی از عوامل تاخیر در بهره برداری بودند به طوری که هفت بار انجام عملیات وارسی پروازی صورت نگرفت.
در ادامه رئیس سازمان هواپیمایی گفت: این طرح ملی بعد از شش دهه انجام شد و برخی از طرحهای صورت گرفته را وزیر راه و شهرسازی اجازه رسانهای شدن ندادند و امروز میتوان گفت؛ تحریمها برای بخش هوایی کم اثر شده است.