پوستر و سامانه ثبت نام بیست و ششمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور، با حضور مدیران فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.
محمدتقی امینی افزود: زمان ثبتنام برای حضور در این جشنواره از ۲۲ آبان آغاز شده و تا ۳۰ آذر ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به هفته قرآن و عترت در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: این هفته، فرصت مناسبی برای تربیت و پرورش نسل متمسّک به قرآن کریم و مکتب حیاتبخش اهل بیت (ع) است؛ این رویداد قرآنی که هرساله از ۱۸ تا ۲۴ آبان در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور اجرا می شود، توانسته است حرکت های قرآنی تأثیرگذاری در سطح دانشگاه های کشور رقم بزند.
امینی اضافه کرد: هدف از نامگذاری این هفته، ترویج و نهادینه سازی باور و رفتار قرآنی در میان جامعه دانشگاهی کشور، شناسایی و جذب استعدادهای قرآنی، پرورش و شکوفا کردن آنها، مشارکت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها در فعالیت های قرآنی و ایجاد نشاط و امیدآفرینی قرآنی در فضای کلاسی و اداری دانشگاه است.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور در ادامه به نامگذاری ایام هفته قرآن و عترت و اعلام برنامه های پیشنهادی به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور برای اجرا در این بازه زمانی اشاره کرد و گفت: روز اول با عنوان «قرآن، انسان، زندگی» نامگذاری شده است و طی آن برگزاری شورای فرهنگی دانشگاه با موضوع فعالیت های قرآنی، غبارروبی و نوسازی قفسه های قرآن مساجد و نمازخانه های مراکز و واحدها، برپایی نمایشگاه محصولات فرهنگی با محوریت سبک زندگی قرآنی، برپایی کرسی های تلاوت و انس با قرآن در نمازخانه دانشگاه، برگزاری نشست، کارگاه، گفتگوی دانشجویی پیرامون سبک زندگی قرآنی و برپایی میز مشاوره قرآنی به ویژه مشاوره طرح ملی حفظ قرآن دانشگاهیان را شاهد خواهیم بود.
وی تأکید کرد: روز دوم با عنوان «قرآن، دانشگاه، شهادت» نامگذاری شده است، در این روز دیدار فعالان قرآنی اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان با خانواده معظم شهداء، حضور فعالان قرآنی دانشگاه ها در گلزارهای شهدای سراسر کشور، برگزاری برنامه شب خاطره با محوریت قرآن و عترت و رزمندگان انقلاب، برگزاری محفل قرائت دعای کمیل در نمازخانه و مسجد مراکز دانشگاه و تجلیل از جانبازان و ایثارگران قرآنی برنامه ریزی شده است.
امینی افزود: روز سوم با عنوان «قرآن، دانشگاه، انقلاب» در نظر گرفته شد و در این روز برگزاری اردوی نیم روزه فعالان قرآنی در پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و صنعتی، تجلیل از حافظان، قاریان و نخبگان قرآنی و برنامه ریزی جهت حضور فعالان قرآنی در نماز جمعه و اجرای برنامه های قرآنی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: روز چهارم با عنوان «قرآن، دانشگاه، علم» نامگذاری شده و در این روز شاهد برگزاری تشکیل جلسات هماندیشی استادان با محوریت معارف قرآن و عترت، تبیین نقش والای مرحوم علامه طباطبایی در نشر معارف قرآنی، دیدار فعالان قرآنی با رؤسای دانشگاه و پیگیری مطالبات و ارائه راهکار و برپایی مراسم ختم قرآن کریم با همکاری استادان، دانشجویان و کارکنان خواهیم بود.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور بیان کرد: روز پنجم نیز با نام «قرآن، دانشگاه، بصیرت» نامگذاری شده که در این روز، برگزاری نشست فعالان قرآنی با هیئت رئیسه، پیگیری مطالبات و بررسی برنامه تجلیل از پژوهشگران و محققان دانشگاهی حوزه انقلاب و بصیرت انقلابی و اکران فیلمها و مستندهای قرآنی جذاب در حوزه انقلاب و بصیرت انقلابی در نظر گرفته شده است.
امینی عنوان روز ششم هفته قرآن و دانشگاه را «قرآن، دانشگاه، جامعه» بیان کرد و افزود: در این روز برنامه تجلیل از گروههای جهادی و فعالان دانشجویی، استادی و کارمندی دانشگاه، برپایی همایشهای همدلی و کمک به نیازمندان از سوی فعالان قرآنی، دیدار فعالان قرآنی از کتابخانههای عمومی و ترویج فرهنگ کتابخوانی قرآنی و ... اجرا خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور در پایان اضافه کرد: روز هفتم با عنوان «قرآن، دانشگاه، تمدن» نامگذاری شده و در آن به برنامههایی همچون تبیین افق های تمدنی قرآن کریم در نمازهای جماعت، تبیین شاخصها و ویژگی های دانشگاه تمدنساز در مجامع استادی و دانشجویی، برگزاری ویژه برنامههای علمی و ترویجی در حوزه تمدن مهدوی و تجلیل از خادمان برنامههای سهشنبههای مهدوی و کانونهای مهدویت، خواهیم پرداخت.