مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گیلان : در نیمه نخست امسال ۹۰ هزار آزمایش فنی از مصالح و مواد بکاررفته در طرحهای عمرانی، زیربنایی و عام المنفعه انجام شده است.
فرید طهماسبی افزود: آزمایش کنترل کیفی شامل مجموع آزمایشاتی ست که بر روی انواع بتن و مصالح اعم از شن و ماسه، سیمان، خاک، دانه بندی شنها و فرایند آسفالت معابر شهری و روستایی اعمال میشود و آزمایشگاه گیلان در این بخش رتبهی سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه از سامانهی مدیریت روسازی معابر شهری موسوم به (Urban PMS) به عنوان یکی از امکانات جدید این آزمایشگاه برای رصد آسفالت معابر و شناسایی نقاط آسیب دیدهی آن همراه با ارایهی راهکار مقتضی متناسب با نوع آسیب دیدگی آسفالتها نام برد و گفت: مجموعهی شهرداریهای استان بویژه شهرداری کلان شهر رشت میتوانند با بهره گیری از این سامانه با کمترین هزینه به ترمیم و بهسازی معابر مختلف اصلی و فرعی این شهر پرداخته و معضل آسیب دیدگی معابر شهر را برطرف نماید.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گیلان در پایان افزود: بهره گیری از سامانهی مدیریت روسازی معابر شهری این آزمایشگاه، میتواند بیش از ۵۰ درصد هزینهی ترمیم آسفالت معابر شهری را کاهش دهد و بر کیفیت و قدرت تاب آوری آسفالت مقابل تغییرات اقلیمی و فشارهای وارده بیفزاید.