استاندار هرمزگان گفت: بندرسیریک به پایانه و بارانداز ترانزیت خودرو تبدیل میشود.
وی گفت: به همین منظور و با توجه به اینکه بارانداز خودروی منطقه در امارات صورت میگیرد باید یک بارانداز خودرویی در سیریک ایجاد شود.
استاندار هرمزگان به مشکل آب در شرق استان و منطقه مکران هم اشاره کرد و گفت: در هرمزگان ۲۶۰ میلیون مترمکعب رواناب وجود دارد که بیهیچ استفادهای وارد دریا میشود.
مهدی دوستی افزود: با استفاده از سدهای گابریک و سدیچ میتوان بخش عمدهای از این روانابها را کنترل و در خدمت کشاورزی و توسعه قرار داد.
وی افزود: برای توسعه استان ۱۶ طرح پیشران در نظر گرفته شده و روی مواد خام خروجی از استان هم، شهرهایی تعریف شده است.
استاندار هرمزگان گفت: بعنوان نمونه از سیلیس موجود در استان ساخت شهر شیشه، و از ترکیب زنجیرههای شیمی و معدن، ساخت پارک کودهای فسفاته در دستور کار قرار گرفت.
دوستی افزود: یکی از ظرفیتهای دیگر هرمزگان معادن آهک و نمک است و براساس این مزیت ساخت پارک شویندهها نیز در دستورکار قرار گرفت و با شرکتهای بزرگ تولیدکننده مواد شوینده برای سرمایهگذاری رایزنیهایی شده است.
بیشتربخوانید: رونق دوباره بندر تیاب در صادرات و واردات کالا
وی شهر لجستیکی را از دیگر طرحهای پیشران استان برشمرد و گفت: این طرح در پسکرانهی بنادر شهید رجایی و باهنر با مساحت هزار و ۱۶ هکتار در حال اجرا است و از ظرفیت آن برای افزایش تعاملات با کشورهای عضو اکو و تجارت بزرگ مقیاس با روسیه استفاده خواهیم کرد.
استاندار هرمزگان گفت: یکی از مسائل موجود در سواحل مکران این است که از بندرعباس تا چابهار هیچ نیروگاهی وجود ندارد و در این نوار ساحلی اشتغال بیشتر بر اساس رویههای ملوانی و ته لنجی تعریف شده است.
مهدی دوستی گفت: در چند ماه گذشته تلاش شده است رویههای ترانزیتی و صادراتی این منطقه افزایش داده، و یک پایانه صادراتی در شهرستان سیریک ایجاد شود.