نشست هماندیشی پیشگیری و بازتوانی زنان آسیب دیده با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان برگزار شد
انسیه خزعلی در نشست هماندیشی پیشگیری و بازتوانی زنان آسیب دیده افزود: در برنامه ششم توسعه قرار بوده بسیاری از این آسیبها مثل طلاق کاهش پیدا کند، اما متاسفانه شاهد افزایش آن بودیم و بخشی از آسیبها مربوط به همین از همپاشیدگی خانواده بوده و خود طلاق منجر به بسیاری از ناهنجاریها میشود.
وی تصریح کرد: در دهههای گذشته اقدامات مناسبی در حوزه آسیب زنان حاشیهنشین و مشکلاتی که بر اثر این آسیب متوجه جامعه میشود، شکل نگرفته و بسیاری از اقدامات باید به گونهای طراحی شود که این موضوع را با واقعیتهای موجود بشناسیم و اقدامات لازم در جهت رفع آن انجام شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه برنامه هفتم با دیدگاه خانواده محوری است، اضافه کرد: در این برنامه هر مسئله منجر به آسیب به خانواده مورد توجه قرار گرفته و برای آن برنامهریزی میشود تا از آسیب بیشتر پیشگیری شود و معتقدیم این گونه برنامهها باید در حوزه زنان و خانواده تدوین شود.
خزعلی عنوان کرد: حوزه زنان حاشیهنشین و آسیبدیده در چند بخش قابل تقسیم است و باید شرح وظایف و تقسیم کاری که به هریک از دستگاهها واگذار میشود به صورت مشخص و با نگاه ویژه آن دستگاه اجرایی باشد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: حوزه پیشگیری و بازتوانی زنان آسیبدیده مربوط به بخشهای فرهنگی، آگاهیسازی و درمان و هریک متعلق به یکی از دستگاهها مانند وزارت کشور، وزارت ارشاد، بهزیستی، قوه قضاییه، نیروی انتظامی و دیگر دستگاههاست که نیاز به هماهنگی بین دستگاهی دارد.
به گفته خزعلی باید در حوزه پیشگیری، درمان و مجازات برنامههای وسیعتر و سازمان یافتهتری تدوین شود و همچنین با توجه به اسناد بالادستی که در برنامه ششم توسعه و سند تحول آمده، برنامه هماهنگی بر عهده معاونت ریاست جمهوری در امور زنان گذاشته شده و معاونت وظیفه دارد در برنامهریزی و نظارت بر آسیبهای امور زنان و خانواده ورود کند.