حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: مردم استان قزوین از لحاظ فرهنگی و انقلابی جایگاه بالایی دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حضرت آیتاللهالعظمی حسین نوری همدانی (مدظله العالی) در دیدار با حجت
وی افزود: قزوین شهر بسیار بزرگی است، صفویان ابتدا در قزوین بودند و بعداً به اصفهان رفتند، علمای بزرگی مانند شیخ محمدتقی برغانی و امثالهم از قزوین برخاستهاند، مردم قزوین از لحاظ فرهنگ و انقلاب جایگاه بسیار بالایی دارند.
آیتاللهالعظمی نوری همدانی خاطرنشان کرد: یکی از چیزهایی که خیلی مهم است مردم هستند، مردم نقش مهمی در پیروزی و پیشرفت انقلاب اسلامی داشتهاند، گرانی و بیکاری از جمله مشکلات موجود کشور است، مسئولان باید در کمک به مردم کوشا باشند، باید از لحاظ اخلاقی با تواضع با مردم برخورد کنند، خودشان را پشتیبان مردم بدانند، این بسیار مورد توصیه امام خمینی (ره) بود.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین هم در این دیدار اظهار کرد: بنده بهخاطر دارم پیش از پیروزی انقلاب طلبهها محضر حضرتعالی آمدند و شما برای آنان سخنرانی فرمودید و به آنان دلگرمی دادید، از آن ایام تا امروز همیشه شما را حامی نظام، ولایت و پرچمدار امام زمان (ع) دیدهایم.
وی افزود: در فتنههای اخیر که برخی ترجیح دادند سکوت کنند و برخی نیز حتی حمایت کردند، باز هم مشاهده کردیم که حضرتعالی حمایت از مظلومیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب را داشتید و دارید، مردم این جهت را درک میکنند و همه بهخاطر این جوانمردی ارادتمند شما هستند.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: خداوند راجع به ابراهیم (ع) میفرماید وقتی بتپرستان تعقیب میکردند که ببینند چه کسی بتهای آنان را شکسته است، از هر کس میپرسیدند چه کسی بتها را شکسته است؟ دیگران با اینکه اسم ابراهیم را میدانستند، اما مردانگی و جوانمردی او را زودتر از اسم او بیان میکردند، در رابطه با شما نیز جوانمردی شما زبانزد است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: مخصوصاً در فتنه اخیر اظهارات بزرگان و علمایی، چون شما بسیار مهم است، مردم به شما نگاه میکنند، همه نگاه میکنند ببینند رهبر ما تنهاست یا مراجع بزرگوار و علمای عزیز همراه و حامی ایشان هستند؛ همین که شما موضع میگیرید آنها خاموش میشوند.
وی خاطرنشان کرد: اینکه خداوند فرمود «اَلفِتنَةُ اَشَدُّ مِنَ القَتل»، «اَلفِتنَةُ اَکبَرُ مِنَ القَتل»، حقیقتاُ بنده نمیتوانستم این مفهوم را درک کنم که بالاتر از قتل بالاتر هم داریم، اما در فتنهها دیدیم که وقتی فتنه به پا میشود ناموس مردم، امنیت مردم، اموال مردم و جان مردم به خطر میافتد، یکی از کارهایی هم که در این میان اتفاق میافتد قتل است.