کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه با بیان اینکه بهتر است امگا ۳ از منابع غذایی تامین شود گفت: گردو سرشار از امگا ۳ برای تامین نیاز بدن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه ،
وی با اشاره به اینکه چربی مورد مصرف بدن به دو نوع اشباع و غیر اشباع تقسیم میشود اظهار داشت:چربی اشباع مانند چربی حیوانی یا روغن جامد هیدروژنه است و چربی غیر اشباع در غذاهای دریایی دانهها و مغزهای گیاهی یافت میشود.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت: چربی امگا ۳ نقش موثری در بدن از جمله در سیستم اعصاب مرکزی، سلامت قلب و عروق و سلولهای عصبی دارد و میزان استاندارد آن از بالا رفتن چربی خون جلوگیری میکند.
غلامی افزود: امگا ۳ در رشد مغزی جنین تاثیر گذار است به همین دلیل به مادران باردار توصیه میشود به میزان مناسب امگا ۳ مصرف کنند.
وی با بیان اینکه کمبود دریافت امگا ۳ در بروز بیماریهایی همچون آلزایمر، بیش فعالی کودکان، افسردگی و اسکیزوفرنی موثر است تاکید کرد: دریافت امگا ۳ بهتر است از منابع غذایی باشد فقط در صورتیکه نمیتوانیم از منابع امگا ۳ استفاده کنیم با نظر پزشک مکمل مصرف کنیم.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت:بهترین منابع امگا ۳ ماهیان سردابی، سالمون و قزل الا است که توصیه میشود هفتهای دو بار مصرف شود.
غلامی افزود: گردو، بذر کتان، دانه چیا، برگ گیاه خرفه و روغن سویا از دیگر منابع امگا ۳ هستند.
وی درمورد مصرف بیش از اندازه امگا ۳ هشدار داد و بیان کرد: استفاده زیاد از امگا ۳ احتمال خونریزی دستگاه گوارشی را به همراه دارد.
کارشناس ارشد تغذیه استان کرمانشاه گفت:بیمارانی که داروهای ضد انعقادی مصرف میکنند در مصرف مکمل امگا ۳ احتیاط و دراین زمینه حتما با پزشک خود مشورت کنند.