سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز:سفیران سلامت دانشجویی پل ارتباطی کارشناسان عرصه سلامت با جامعه هستند که در انتقال دانش و مهارتهای بهداشتی به جامعه نقش بسیار مهمی دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز در جلسه هماهنگی بین بخشی برنامه خودمراقبتی دانشجویان و طلاب حوزه علمیه شهرستان مهریز گفت: برنامه خودمراقبتی سازمانی در دانشگاهها و حوزههای علمیه توسط سفیران سلامت دانشجو و طلبه پیگیری میشود.
مختاری افزود: ۱۰ درصد جمعیت دانشجویان و طلاب علاقمند به حوزه سلامت میتوانند به عنوان سفیر سلامت در برنامه شرکت نمایند.
وی ادامه داد:این گروه از افراد با تبادل اطلاعات در جلسات هم اندیشی با کارشناسان شبکه بهداشت در برنامه ریزی بهتر برای ارائه خدمات و آموزشهای مرتبط با سلامت برای سایر دانشجویان و طلاب نقش داشته باشند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز به مصوبات این نشست اشاره کرد و بیان داشت: سفیران سلامت دانشجو و طلبه توسط حوزههای علمیه و دانشگاههای شهرستان به شبکه بهداشت معرفی شوند و برنامه ریزی جهت برگزاری همایش آموزشی ویژه والدین دانشجویان دانشگاه پردیس انجام گیرد و همچنین پیگیری ارجاع دانشجویان و طلاب جهت سنجش سلامت و دریافت گواهی سلامت و مشارکت شبکه بهداشت در برگزاری کلاسهای آموزشی ترویج ازدواج سالم صورت گیرد.
کارشناس مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان مهریز در ادامه اظهار داشت:کانون سفیران سلامت یک ضرورت اجتماعی است و اگر موفق شویم دانش و اطلاعات بهداشتی را به بدنه جامعه منتقل کنیم در ارتقای سلامت جامعه گامی مهم برداشته خواهد شد.
زارع طرح سفیران سلامت را در راستای خودمراقبتی و توسعه سواد سلامت دانست و افزود: درگذشته مشکل نظامهای بهداشتی بیماریهای واگیر بود که با ساخت واکسن و انتیبیوتیکها این مشکل حل شد؛ ولی امروزه بیماریهای غیر واگیر مشکل اصلی نظامهای بهداشتی در سطح جهان است که خودمراقبتی یکی از راهکارهای مهم در پیشگیری از این بیماریها است.
وی عوامل ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را مصرف دخانیات، کمتحرکی، تغذیه ناسالم، چاقی، فشارخون بالا، قند خون و کلسترول بالا عنوان کرد و گفت: این عوامل به رفتار و سبک زندگی ما بستگی دارند که خودمراقبتی میتواند در پیشگیری انها بسیار موثر باشد.