دبیر کل جمعیت هلال احمر در جمع کودکان، جوانان و داوطلبان قم گفت: سرمایه گذاری برای آموزش غنچههای هلال، اعطای مسئولیت و نقش موثر به جوانان و آموزش تخصصی امداد و نجات به زنان افزایش مییابد.
او همچنین به لزوم توجه بیشتر به کودکان اشاره و تاکید کرد: آموزش اصول نهضت و داوطلبی را باید از پیشدبستانی و کودکستانها شروع کرد. هلال احمر در ۷۵ سال فعالیت سازمان جوانان به درستی در این زمینه سرمایهگذاری کرده است، ولی اکنون نیازمند توجه و سرمایهگذاری بیشتر هستیم.
سلیمانی از برگزاری دو دورهی دادرس پیشرفته و امداد و نجات کوهستان که هفته گذشته در آذربایجان شرقی اجرا شد استقبال کرد و گفت: برای دومین بار در فعالیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، زنان نجاتگر از سراسر کشور در دوره تربیت مربی امداد و نجات در کوهستان شرکت کردند تا عالیترین سطح اقدامات عملی در نجات کوهستان را بازآموزی کنند.
او افزود: همزمان ۱۵۰ نفر از جوانان عضو سازمان جوانان هلال احمر در کشور به اولین دوره طرح آموزشی دادرس پیشرفته در شهر مراغه آمدند که قرار است این طرح برای ۳ هزار نفر از زنان عضو سازمان جوانان برگزار شود.
دبیرکل هلال احمر فعالیت جوانان در هلال احمر را ادامه راه ایثارگری شهدای دفاع مقدس دانست و گفت: در میان ۲۲۷ هزار نفر شهید دوران جنگ تحمیلی بیش از ۵۰ درصد از آنها زیر ۲۵ سال سن داشتند. اکنون هم دانشآموزانی، چون علی لندی هستند که راه ایثار را ادامه میدهند. لندی در مجتمع هلال احمر درس میخواند و برای نجات ۲ نفر در سال گذشته به میان آتش رفت.
در این برنامه همچنین بهرامی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گفت: هلال احمر قم در شاخص جذب حداکثری نیروهای داوطلب و جوان از رتبههای ممتاز کشور در مقایسه با سایر جمعیتهای استانی بودهاست.
او افزود: با جذب کمکهای داوطلبی موفق شدیم ۳ پایگاه امداد و نجات خیرساز را در سال گذشته افتتاح کنیم.
قبل از آغاز این برنامه در تالار شهر قم در محوطه ورودی سالن، غنچههای هلال مانور عملیات پاسخ به کودکان را برگزار کردند.
این مانور چرخه کامل یک عملیات پاسخ را شامل آواربرداری، رهاسازی مصدومان و انتقال به مراکز درمانی، خاموش کردن حریق، برپایی اسکان اضطراری و نجات در ارتفاع را به نمایش گذاشت و کودکان شرکتکننده در آن مورد تحسین دبیرکل و هیات همراه قرار گرفتند.