مقاله علمی در نخستین همایش بینالمللی غذایی طیب پذیرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی دبیر علمی نخستین همایش بینالمللی غذای طیب گفت: از ۱۸۶ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش، بعد از انجام داوری ۱۵۰ مقاله
مرضیه رضویزاده در نخستین همایش بینالمللی غذای طیب افزود: در برگزاری این همایش ۴۵ مرکز و دستگاه پژوهشی داخلی و خارجی از کشورهای سوسیس، مالزی، برونئی، پاکستان و تایلند همکاری علمی دارند.
او تاکید کرد: این همایش دارای اعتبار علمی از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است.
رضویزاده درباره اهداف برگزاری این رویداد بینالمللی گفت: ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی در محورهای پژوهشهای بنیادی و کاربردی، فقه و شریعت، اقتصاد و مدیریت از طریق تبادل آرا و بیان نظرات پژوهشگران و صاحب نظران از جمله مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
وی ادامه داد: در این همایش دو روزه، علاوهبر برپایی کارگاههای علمی، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی دورههای آموزشی مختلفی همچون «ارتباط با غذا و تغذیه با سلامت» برگزار میشود.