رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور , در گفتگو با رادیو روزش حمایت ویژه از رشته وزنه برداری برای بازگشت به دوران طلایی این رشته را خواستار شد.
مجری: عمده مشکلاتی که الان در وزنه برداری ما وجود دارد را در چه چیزهایی می بینید و برای راه حلش بعنوان رئیس شورای فنی پیشنهادتان چیست؟
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور: مشکلات زیاد است الان فراخوان زدند برای وزنه برداری نوجوانان و جوانانمان که واقعا نتوانستند کمیته فنی که گزارش دادند مربی های نوجوانان و جوانان که وزنه برداران خیلی خوبی بتوانند از دل این استان هایی که آمده بودند انتخاب کنند .مشکلاتی که در هیات هایمان وجود داشت و متاسفانه نرسیده بودند و در بخش های مختلف و الان هم واقعا کار خیلی سخت است و هم بچه ها که آمدند ، همه آمده اند که کمک کنند و شاهد هستم آقای انوشیروانی و آقای سلیمی واقعا شبانه روزی تلاش می کنند در بخش های مختلف رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان که شبانه روزی تلاش می کنند که بتوانند کارها را جلو ببرند که بچه ها آماده شوند. ما مسابقات آسیایی رفتیم و بزرگسالان جهان هم پیش رو داریم و بعد از این مسابقات باید وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و بخش های مختلف اسپانسر شوند وزنه برداری رشته ای است مدال آور است در مسابقات جهانی.
مجری: می طلبد که بودجه ویژه ای دهند به وزنه برداری؟
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور : بله الان امکانات خیلی کم است باید به زیرساخت ها در استان ها و شهرهای مختلف برسند که این وزنه برداران خوب بتوانند استفاده کنند و در کنار وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اسپانسرهای خوبی هم بیایند کمک کنند آقای انوشیروانی و آقای سلیمی دارند تلاش می کنند که بتوانیم چند اسپانسر خوب بیاوریم .
مجری: خاطرات شیرینی را مردم ایران از دوره مدیریت شما دارند ، شما خودتان دوره ای رئیس فدراسیون وزنه برداری ما بودید ما با شما قهرمان المپیک شدیم مدال های قشنگی در ۲۰۱۲ لندن گرفتیم، آن شرایط را شما چگونه بوجود آوردید؟ آیا الان شرایط نسبت به آن موقع تغییر کرده یا می شود دوباره با همان برنامه ها وزنه برداری را متحول کرد؟
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور : ما آن موقع به غیر بودجه هایی که بود کمک هایی هم از بیرون می آوردیم . وزنه برداری چون رشته ای رکوردی است که باید بچه ها در اردو باشند و رها نشوند . الان گزارش هایی که دادند برای تیم نوجوانان و جوانان فوقش در یک سال ، یک ماه و نیم دو ماه اردو گذاشتند وزنه برداری باید زیر نظر مربیان ، کادر فنی باشد و باید هفت تا نه ماه در اردوهای تیم ملی باشد نوجوانان ،جوانان وبزرگسالانمان و امکانات خوبی در اختیارشان بگذارند که بتوانند تمرینات خوب را انجام دهند و افزایش رکورد داشته باشند که بتوانند آماده شوند . همه کشورها دارند سرمایه گذاری می کنند که بتوانند در مسابقات مختلف آسیایی و جهانی و المپیک مدال کسب کنند . ما اگر مدال می خواهیم وزنه برداری هم می تواند باز هم به آن جایگاهی که بود برسد ولی باید برسند. بچه ها تلاش می کنند و در کنار آن باید حمایت شود که وزنه برداری به آن جایگاهی که داشت، مدال های جهانی و المپیک به آن جایگاه برسد.
مجری: من در مورد وزن آخر که می دانید سالها بود که شما و آقای بهداد سلیمی عزیز اجازه نمی دادید کسی نزدیک شود به آن، یک دوره ای تالاخادزه آمده ، بعد از تالاخادزه که یک استثنا است به نظر من و آن را کنار بگذاریم ، ما خودمان در بحث سنگین وزن در وزن آخر که واقعا ریشه داریم و افتخارات بی شماری هم داریم خیلی خلا به وجود آمده ، وزنه برداران خوبی هم در سنگین وزن داریم، به نظر شما داستان چیست؟
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور : بعد از المپیک توکیو آقای داودی مدال نقره گرفت ولی متاسفانه ول شد به قول معروف فدراسیون نتوانست حمایت کند ، با سنی که ۲۲ سال داشت سن کم، ایشان بعد از المپیک هیچ مسابقه ای نرفته بود این مسابقات آسیایی اولین مسابقاتش بود که آمد آقای داودی آن شرایط سنی اش هم خوب است وزن بدنش هم خوب است یک مقدار در یک ضرب ضعف تکنیک دارد اگر کادر فنی درست کند و خودش هم خوب روی آن بحث تمرین کند می تواند خودش را در یک ضرب و دو ضرب بالا بکشد و غیر از ایشان بچه های دیگر در رده های سنی نوجوانان و جوانان باید کار شود در فوق سنگین ایران همیشه کل دنیا نگاه ویژه ای داشتند.
مجری: یعنی با یک ماه یا دو ماه نمی شود.
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری کشور : خیر باید کار شود که جوانان و نوجوانان خوبی پیدا شود که هستند و با برنامه ریزی که فدراسیون دارد می کند بتوانیم در دسته فوق سنگین و دسته های مختلف وزنه برداران خوبی تحویل کشورمان دهیم.
مجری: ممنون از شما.