برداشت زعفران از ۱۱۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در خمین آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ جعفری مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: برداشت زعفران از ۱۱۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول دراین شهرستان آغاز شد.
جعفری مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: میانگین تولید این محصول از هر هکتار ۵ کیلوگرم است و و پیش بینی شده امسال ۴۷۵ کیلوگرم طلای سرخ در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.
جعفری افزود: کشت این محصول در هر هکتار سه فرصت شغلی ایجاد کرده است و در مجموع ۲۰۰ بهرهبردار و کارآفرین خمین به کاشت زعفران اشتغال دارند.
او در ادامه گفت: شهرستان خمین در تولید زعفران جایگاه نخست استان مرکزی را دارد و با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین افزود: زعفران خمین با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و با استانداردهای لازم مطابقت دارد.
جعفری اضافه کرد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است که در سالهای اخیر کاشت آن در خمین بهویژه در بخش مرکزی آن که با کمآبی دست و پنجه نرم میکند، ترویج شده است.
خمین رتبه اول تولید زعفران در استان مرکزی را دارد.