به گفتهی معاون فنی و اجرایی جهادکشاورزی شهرستان ساوه انارهای سرخ ساوه در چنبره پاییز گرم در حال خراب شدن است.
او افزود: تولید انار با کیفیت، نیازمند شبهای خنک است و انار رقم ملس ساوه یکی از دیررسترین ارقام تولیدی این محصول است که خنک شدن هوا در اواخر شهریورماه و مهرماه موجب خواهد شد که محصول آبدارتری تولید شود.
او گفت: کاهش محسوس دما موجب بروز خسارت به محصول انار میشود چنانکه براساس اعلام سازمان هواشناسی در فصل برداشت انار جبهه هوای سردی که بتواند محصول را تحت تاثیر خود قرار داده و منجر به ترکیدگی و از بین رفتن انار شود پیش بینی نشده است.